Niech się pokłócą bo zaraz całe forum tym zaśmiecą albo sobie PW zespamują :lol:
Wersja do druku
Niech się pokłócą bo zaraz całe forum tym zaśmiecą albo sobie PW zespamują :lol:
Jak najbardziej serio, jest tura Turcji tam propozycja od papy na 5 tys ( 21 tura w tej kampanii ). Także niech oszust przestanie ściemniać.Cytat:
Marat serio?
Proszę cię skończ już,sytuacja jaka jest wszyscy widzą i nie potrzeba do tego kolejnej strony spamu i najeżdzania jeden na drugiego.
przeciez tam ostatnia ture mg robil za pape i gram bulgaria, a turcja nie istnieje...Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Maratowi już się po prostu wszystko z nerwów miesza. ;)
Domen, znowu złośliwości? I tobie można, mimo że nie wiesz co wypisujesz za brednie?
Kto robił 20 ture za pape? Proszszsz
viewtopic.php?f=359&t=8265&start=680#p221852
A kto robił 21 turę za Turcję? Proszszsz
viewtopic.php?f=359&t=8265&start=680#p223738
Domen dodasz coś? Może Mnil? Mam dac screeny, czy sie sam przyznasz i po prostu pokażesz klasę i ja wtedy nawet wycofam zgłoszenie na CL?
PS: Domen dalej będziesz twierdził, że mnie nie obrażasz, czy w końcu skończysz z manipulacjami i kłamstwami?
To są jakieś stare tury tak :?:
Teraz palisz głupa?
Mam pamiętać cały czas która tura jest aktualnie w każdej KO :?:
Ale ja mam 21 ture Turcji na kompie, i tam jest 5 tys propozycja od papy, za którego robił Mnil ( i za Turcję też ). Także jeżeli nie pamiętasz, to nie wtrącaj się ze swoimi złośliwościami i manipulacjami.
Dobrze, nie skojarzyłem, że mówisz o jakiejś starej turze sprzed roku czy pół roku.
Nie pamiętam, bo nie mogę pamiętać - jak była 20 czy 21 tura, to ja jeszcze nawet nie grałem w tej WKO chyba.