BlackWood- sporo pogrywa w mody do Rome. W sumie ciężko mi powiedzieć coś więcej, bo nie pamiętam go z jakiejś większej dyskusji ; p
Wersja do druku
BlackWood- sporo pogrywa w mody do Rome. W sumie ciężko mi powiedzieć coś więcej, bo nie pamiętam go z jakiejś większej dyskusji ; p
Fakt jakoś na tej wersji forum ,mało dyskutuję.Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor_Lechki
ALE:Wiktor_Lechki skrzynia wiedzy, dużo sie od niego dowiedziałem ..na temat starożytności.Uprzejmy i elastyczny...takich ze świecą na forach szukać.Pozdr
BlackWood
Użytkownik, który ma pojęcie o starożytności ( na starym forum dużo pisał o starożytności, chyba że się mylę). Grywa w RO, kiedyś miałem z nim spięcie. Ale teraz nic do niego nie mam :mrgreen: moglibyśmy skoczyć na % :D
Aaa i ma duża wiedzę o modach pod Rome, tylko Eutyches mu dorównywał.
mRe - użytkownik, który kiedyś prawdopodobnie miał nick "Speaker", choć nie jestem pewien, bo wówczas nie zwracałem na niego większej uwagi. Pod koniec starego i od istnienia nowego forum lepiej go poznałem i obecnie wiem, że to dobry ziomek :D
Dragonit - Nawet przez mgłę nic sobie nie przypominam o Dragonicie z czasów starego forum. Amnezja wsteczna pewnikiem. :?
Grandal Ciebie jako użytkownika nie kojarzyłem i nie kojarzę ani z tego forum ani z poprzedniego przed awarią. Ale patrząc po avatarze i podpisie uważam, że wiesz co dobre :D
Bronti. Dumny członek BS-u, pasjonata historyczny. Specjalizuje się we wrzucaniu rysunków wojowników do naszej jakże wspaniałej galerii ;)
Witja - Moderator co już samo w sobie mówi wszystko o danej osobie:D Ma dziwnego avatara...
Argaleb. Nie wiem skąd taki nick, ale ponoć jest bardzo znany w internecie pod takim nickiem, celebryt. Maniakalny fan gier, wystarczy popatrzeć na jego pulpit. Prawdopodobnie tylko siedzi w domu i gra ^ ^'
Kakashi - Sądząc po nicku, je kasze i słucha space girls. Niegdyś starszy ode mnie, ale już go dogoniłem. Młody jak na forumowego dziada :mrgreen: Tak na serio to bardzo znany user, który wielokrotnie zmieniał nick (Albrecht von wallenstein, potem El Boro, potem Master Chief, teraz Kakashi ;D), na starym forum był zarejestrowany już w 2004 roku, nic dziwnego, że narzekał, iż tak późno dostał rangę "stara gwardia" :mrgreen: Fan cs'a, piłko nożnej i - wnioskując po płci - piwa :D Lubiany przeze mnie użytkownik.
Edit - Pamięć mnie zawiodła, to nie było celowe, synu 8-)