No to ja już nie mam pytań... "spieszyć". :lol:
Wersja do druku
No to ja już nie mam pytań... "spieszyć". :lol:
"Spieszyć": «uczynić kogoś pieszym, każąc mu zsiąść z konia lub wysiąść z pojazdu mechanicznego»
cytuję za słownikiem PWN. Jeśli uważasz taką operację za zbędną i nie znasz na nią odpowiedzi to moim zdaniem niepotrzebnie zabierasz głos, bo są sytuacje w których lepiej mieć oddział twardo stojącego na ziemi wojska niż jazdy, którą w mig można stracić.
Staram się stosować polskie znaki i znaki interpukcyjne. Może mi wyjaśnisz jak miałbym inaczej zastosować znaki interpunkcyjne abyś mógł lepiej zrozumieć moje wcześniej zadane pytanie.
Ok, ze spieszeniem jazdy masz rację. Biję się w pierś.
Co do znaków interpunkcyjnych to użyłeś ich bardzo niewiele... nie wspominając o konstrukcji zdań. Nie będę jednak tego rozwijał. Są jeszcze bardziej niechlujne posty.
Koniec OT.
Moje następne pytanie brzmi:
Czy w medku II można ustawić kolejkę dostarczania jednostek posiłkowych na pole walki?
Ja mam głupie pytanie, ale jak zmusić łuczników czy oszczepników do szarży, zawsze muszą wszystko wystrzelać, żeby mogli rzucić się na wroga? W instrukcji do Kingdoms nic na ten temat nie mam, a do Medievala zgubiła się dość dawno temu (na szczęście Widnows jeszcze nie padł) i w związku z tym, jest jakiś sposób na odzyskanie CD-keya z plików gry, bo bez instrukcji to wiele nie zdziałam po padzie Windy.
Musisz nacisnąć klawisz ALT i wskazać jednostkę, którą mają zaatakować.
We wpisie w rejestrze masz CD-key... włącz "uruchom" i wpisz "regedit" potem poszukaj "sega" dalej sobie chyba poradzisz.Cytat:
Zamieszczone przez Błysk
EDIT: tez mam pytanie. Gdzieś tu na forum chyba widziałem rozpiskę na temat gildii, ale teraz nie mogę jej znaleźć. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie ^_^
viewtopic.php?f=21&t=438 w tym temacie powinno być też mnie to kiedyś zaciekawiło. O to chodzi?
Tak. W prawdzie prośba już od jakiegoś czasu jest nieaktualna, bo "odkopali" temat ale i tak dzięki ;)
Czy jest możliwość zwołania dżihadu w podstawce? Dodam, że gram Egiptem, zniszczyłem Turcję i Biz.