Biorąc pod uwagę że wersja ta pojawi się lada chwila wątpię ażeby ktoś zdążył chociaż sprawdzić waszą wersję.Cytat:
Do ew. wykorzystania przez Was w pracach nad Broken 2.3.
Wersja do druku
Biorąc pod uwagę że wersja ta pojawi się lada chwila wątpię ażeby ktoś zdążył chociaż sprawdzić waszą wersję.Cytat:
Do ew. wykorzystania przez Was w pracach nad Broken 2.3.
Racja dlatego usunąłem te pliki. A my z Gnejuszem je robimy dla siebie, zdaje sobie sprawę, że jak wyjdzie 2.3 mało kto będzie grał w 2.02 ale ja tak. I w 2.3 też. Pozdrawiam. Zamieścimy zmienione pliki do wersji 2.02 ja za jakiś czas jak je dopracujemy z Gnejuszem. Trochę to potrwa ale zostaną zamieszczone, może Ktoś skorzysta. :PCytat:
Zamieszczone przez Dagorad
Bugi usunięte, a CTD wraz z nimi. Teraz tylko ostatnie poprawki i ostatnie testy... :)
To super. Kiedy ew. premierę dla wersji 2.3 przewidujesz i ile ona na oko zajmuje? Pozdrawiam.
wudang_clown, jeżeli możesz to napisz pokrótce jakich zmian możemy się spodziewać w stosunku do wersji 2.02. Może wygłupiłem się pytaniem o kompatybilność (chociaż częściową) ze spolszczeniem ale w modzie są ciekawe eventy i opisy budynków, czy jednostek dlatego spolszczenie jest wielkim dobrodziejstwem tego moda. Nadal czekam (nie)cierpliwie na nową wersję. :)
Będzie prezent na święta w postaci BC 2.3? :D
Witam. Dobre pytanie... Linku do downloadu wersji 2.3 nie ma jak na razie. Testy sie ponoć zakończyły, na TWC pisze, że zrobili wszystkie zmiany jakich mieli dokonać w nadchodzącej wersji 2.3, ale jak napisałem linku brak. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Bronti
A (nie zaczyna się zdania od "A" :twisted: ) ja myślałem że nowy post oznacza że równo z początkiem długiego weekendu wyszedł mod jako taki miły prezent na czas wolny a tak to chyba w końcu zacznę nową kampanię w Warhamerra.
Z tego co wyczytałem na forum w weekend wychodziło że na tamten nie ma szans ale że jest możliwe iż ukaże się w ten.
Witam.
Zapraszam do ściągania wersji 2.3, dostępnej tutaj: http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=448564
Przepraszam za te opóźnienia, ale były one nie do uniknięcia. ;)
No w końcu :P , szkoda że nie prędzej teraz muszę przejść Wieśka i Ninja Blade i jeszcze w to pykać jak nic premiera Wieśka 2 będzie miała u mnie obsuwę :P .