Re: PROBLEMY TECHNICZNE Z GRĄ I STEAM
Nie mogę uruchomić steama w trybie offline :/ net działa, wszystko hula, a steam nie. Jak daje off, to wyskakuje komunikat że jest problem z serwerami lub łączem internetowym, jak wyłączę internet to to samo. Jak doprowadzić do uruchomienia w trybie offline? Reinstal nie wchodzi w grę ponieważ aby w ogóle ściągnąć tą grę i samą platformę to musiałem jechać z całym osprzętem do domu gdzie mam neta z kabla...
W trakcie aktualizacji steama
Zalecono mi skasować plik clientregistry.blob w rezultacie mam problem z aktualizacją steama bo aktualizacja zatrzymuje się na 48%, a statystyki neta pokazują że nic nie jest pobierane.
Internet to blueconnect 3,6 mb/s
Nie mogę zaktualizować STEAMa czy da się skądś ściągnąć najnowszego patcha/wersje cokolwiek aby program nie musiał tego robić automatycznie?
Znalazłem tylko jedno pytanie po prześledzeniu całości wpisów dotyczące multiplayera. Czy nikt z was nie ma problemów z grą na multi? permanentny problem że host nie odpowiada, no krew zalewa. nie znalazłem na żadnym polskim forum dyskusji na ten temat. na zagranicznych aż gorąco. fajnie byłoby pograć z człowiekiem no ale trzeba mieć możliwość, jedni nie mają problemu - zawsze wchodzą a inni tak jak ja wejdą np tylko za pierwszym razem :) potem już ni ch. dopiero - co dziwne i trudno mi to wytłumaczyć - na drugi dzień znów za pierwszym razem dołączę do bitwy ale już więcej nie zagram... no koszmar.
jak założę bitwę to ja widać ale kumple dołączyć nie mogą.
jakieś sugestie?
Witam. Jeśli gdzieś był taki problem, to niestety nie znalazłem, dlatego piszę tutaj.
Mam oryginalną gierkę i już kiedyś miałem ją zainstalowaną. Wtedy było wszsytko w porządku, gra się elegancko zainstalowało w steamie w bibliotece gier ściągnęło, wszystko ok. Spokojnie też mogłem sobie grać kampanie. Niestety, ostatnio mi się zepsuł dysk, cały dysk poszedł w... I dzisiaj mam komputer z nowym dyskiem i chce zainstalować sobie ETW. Niestety, jest wszystko ok, do zalogowania się w steama. Niestety w bibliotece gier nie ma ETW, jak wpisuje cd-keya to piszę mi, że jest już ten serial wykorzystany i nie mogę go użyć ;/. Nie mam pojęcia co zrobić. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
musi być...pewnie przeskoczył do innej kategorii np z favourites do installed
Cytat:
Zamieszczone przez Gaius Julius
musi być...pewnie przeskoczył do innej kategorii np z favourites do installed
Nic, potem jeszcze zobaczyłem, że miałem 3 konta na steamie (nie wiem skąd się wzięły) to sprawdziłem wszystkie i wszystko i ETW nigdzie nie ma... a jak wpisuje serial to steam mi go czyta jako duplikat... Da się może, jakoś usunąć te wszystkie konta ze steama wraz z (ewentualnymi) kluczami i jeszcze raz założyć? Czytałem gdzieś w komentarzach na stronie, niejaki Micky dobry rok temu, trochę ponad miał taki sam problem. Jeśli on wchodzi na forum, to proszę o odpowiedź jak rozwiązał ten problem.
Pozdrawiam!
Witam waćpanowie.W dni dzisiejszym zakupiłem ETW, wróciłem do domu z jedną myślą "Wchodzę, instaluje, ściągam 1 patcha i widzimy się rano", a tu taki zawód :/...poczekałem, aż ściągnie mi 900MB patcha, a tutaj nowe pobieranko, może mi ktoś powiedzieć ile tych bajerów się jeszcze naściąga?
PS.Albo sam to sprawdzę tylko podajcie mi najnowszy build i gdzie w folderze z grą mogę znaleźć plik za niego odpowiadający.
Regards Lakis
Witam ponownie.Ściągłem 2 patche i gra mi się uruchomiła, lecz jej wersja to v 1.5.0 build 1332~~, ile jeszcze patchy mam do ściągnięcia i dlaczego nie same się nie ściągły???