hahah 2 minuta i Rooney na 1:0 :mrgreen:
Wersja do druku
hahah 2 minuta i Rooney na 1:0 :mrgreen:
Barsa, jak już tak sobie piszemy jaka liga najlepsza, to jak dla mnie najlepsza jest premiership, uwielbiam te zaangażowanie i walkę.
Liga hiszpańska niby bardziej techniczna, ale daję ją na 2 miejsce :)
Kakashi, już remis. Tevez, ciekawe czy podbiegł do gumożuja ?
Jeśli chodzi o ranking lig to wątpliwości tu nie ma.Cytat:
Zamieszczone przez mRe
http://www.eurotopfoot.com/paysgb.php3
Wiem, przecież oglądam. :mrgreen:
Już nie :D Fletcher gol !
buu Bellamy ;<
4-3 sędzia bohaterem meczu, doliczył 2 minuty, a grali do 96 no i strzelił United :evil: nieźle w <sandała> zagrał kalosz :roll:
mecz ładny, ale emocje i walka. niestety wszystko popsuł pan z 1 linijki
Prąd mnie wyłączyli na ostatnie 2 bramki... Nie ma co, Giggs dziś wymiatał.
Fletcher wg mnie najlepszy na boisku i to nie tylko dlatego, że strzelił 2 bramki. Obecnie najlepszy środkowy pomocnik ManU ;]Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Trudno znaleźć powód, dla którego sędzia aż o tyle przedłużył grę. Będzie afera.
A Wisłą remis z Polonią 1:1.
Z tego co widziałem to Chelsea też grała do 96 minuty, ale nie wiem czy sędzia techniczny tyle dodał czy "wyszło tak jakoś". Afery jednak nie będzie, bo żaden gol nie padł w doliczonym czasie gry ;]
Dobrze, że nie mogłem obejrzeć derbów Manchesteru bo by mi serducho wysiadło, a to trochę wstyd w wieku 20 lat :P Ma ktoś może jakiś link do skrótów meczu, bo na YT nie mogę znaleźć.
Hmm tak po obejrzeniu kilku meczów w ten weekend chcialbym żeby z Barcą każdy gral jak "równy z równym" ;) Czyli bez murowania bramki, niech będzie futbol totalny.. ciekawie by było :twisted: