Dalej nic...Spolszczenie wklejam w data i gra sie nie odpala w ogóle..
Wersja do druku
Dalej nic...Spolszczenie wklejam w data i gra sie nie odpala w ogóle..
W jaką wersję językową Rome 2 grasz?
Obecnie brak spolszczenia, więc zalecam grać na języku angielskim.
Wersja 1.03 moda i taka sama spolszczenia, powinno smigac...Chyba ze po angielsku.
Po wklejeniu spolszczenia gra pracuje w tle i musze ja wylaczac za pomocą menadżera. Dziwna sprawa.
Obecnie stabila wersja moda to 1.2, a spolszczenie było do wykonane jeszcze przed 1.1 chyba, więc działać poprawnie nie ma prawa, bo dużo się zmieniło.
Ja tak gram, wersja moda 1.03 i ostatnia wersja spolszczenia 1.03 i śmiga wszystko ładnie, może masz inne jeszcze dodatki co Ci mieszaja w grze, powinno działać bo tak właśnie gram. Kam2150, można grać na modzie 1.2 i wersji spolszczenia 1.03 tylko brakuje bardzo dużo tekstów, czarls32... problem masz gdzie indziej, miałem inne mody które mi kolidowały i zawieszały grę, spróbuj na czysto.
Mam wszystkie dlc, moze to dlatego....Nie wiem
Prośba o pomoc.
Mam problem z tym modem. Mianowicie wywala mnie do pulpitu pod koniec wczytywania gry (praktycznie w momencie, w którym powinien pojawić się ekran mapy kampanii pada). Sprzęt mam raczej słaby, ale RTWII bez moda chodzi. Mam RTWII Emperors Edition z załadowanymi wszystkimi dodatkami. Wszystko chodzi przez Steam.
Jeśli ktoś może mi pomóc, albo skierować w odpowiednie miejsce, będę zobowiązany.
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Witam, moda pobrałeś na steam czy przez linki? Jak przez Steam to musisz miec 8 części, jak przez linki to 2. Czy masz oryginalną wersję gry?