Mogę oddać MKOXXI -Maurowie [Huntera]
[Nie mam do tego głowy]
Wersja do druku
Mogę oddać MKOXXI -Maurowie [Huntera]
[Nie mam do tego głowy]
A tutaj mapa:Cytat:
Zamieszczone przez adriankowaty
viewtopic.php?f=499&t=13054&p=291696#p290009
Cytat:
Zamieszczone przez KapitanKatana
CO?
Teraz to oddajesz?
Bo co?
Bo dostaniesz karę od MG ?!
Bo jest dzieckiem.
I tak chciałem to oddać.
To zmienia postać rzeczy, nie rozumiem dlaczego się czepiacie :roll:
Marat to nie było na serio :P
Może dlatego, że wykonał dopiero 2 tury w tej KO i już oddaje... w dodatku zrobił w nich burdel totalny, ruszając w obu pokonane armie...
Niech gra dalej, niech czegoś się nauczy.
Ludziska z braku czasu pragne oddac wszystkie mko jakie posiadam
mko22 Litwa sojusz z Bułgarami wojna z Niemcami sytłacja trudna ale do wytrwania
mko23 Dania sojusz z Mediolanem i Polska wojna z Anglią .Sytłacja dobra wygrywam wojne z Anglią
mko32 Wenecja dopiero początek i nic sie nie dzieje
mko33 Francja ścisły sojusz z Anglią i tez początek
"Biere" mko23.
Mogę wziąć MKO 32 i 33.
kamlich, w MKO 32 jest teraz tura dla Ciebie, jak dostaniesz hasło to zrób.
Przez najbliższe ok. dwa tygodnie mam/będę miał bardzo mało czasu, więc z góry przepraszam za opóźnienia w turach, które mogę robić jedynie "na raty"(jak teraz wko31, które na szczęście już prawie zrobiłem).
Hasła wysłane jeszcze zosało mko22 Litwa
Wolny Nowogród w Krzyżaki XLVIII więcej info u Profesor jest to próba moda od Matiska a więc gramy z 2 nowymi frakcjami Czechami i Szwecją więc gra dodatkowo urozmaicona :d
Brał ktoś po hunterze wko34 bo tura stoi ?
Niestety Mr. Firzen przechwycił tą kampanię.
?
Do dnia 10 Maja będę miał bardzo mało czasu na ko , postaram się jednak by kolejki nie stały w miejscu . Proszę o wyrozumiałość ;)
Mnie nie będzie w środę i czwartek. Wszelkie zaległości będę nadrabiał w piątek. Mam nadzieję że okażecie wyrozumiałość, w razie czego można przeklikać ale tylko w ostateczości 8-)
To nie są wszystkie MKO jakie posiadasz. Zapomniałeś o MKO 25 (Gruzja) i o MKO 26 (Maurowie).Cytat:
Zamieszczone przez spikrambo
Czyli grasz dalej w MKO 25 i MKO 26, czy je też oddajesz :?:
Raczej nic do mnie nie dojdzie, ale jesliby to proszę o zaczekanie z turami, gdyż wracam w niedziele.
Mnie nie będzie w środę i czwartek. Wszelkie zaległości będę nadrabiał w piątek. Mam nadzieję że okażecie wyrozumiałość.Te Ko Domen są w bardzo zlej sytłacji wątpie by ktos sie skusił ale moge wystawić
mko25 Gruzja biją mnie wszyscy sąsiedzi Bizacjum i Kijów maja sami 2 razy wojska niz ja A Egipt troszeczke mniej a i pewien Mg zapomniał mi dodać dyplomaty na wyspie :D
mko26 Maur należy do bloku Wschodniego aktualnie bije sie z Francja i dostaje baty
Sejw startowy do MKO 25 wstawiał AleCzemuNie. ;)Cytat:
a i pewien Mg zapomniał mi dodać dyplomaty na wyspie
do 7.05 (wieczorem) nie będę miał dostępu do porządnego sprzętu, odnośnie tur będę kontaktował się na bieżąco (w sprawie MKO 21 to już wysłałem zapytanie do Blackhanda)
Jak ktoś chce Abbasydów w BC17 to moge oddać. Pony z Jerozolima, Egiptem, Bizancjum, Gruzją i Seldżukami, sojusz z Omanem i Chorezmem.
Jako że się spóźniłem i do jednego i do drugiego BC chętnie bym wziął Marat, a czemu rezygnujesz?
Bo sie wlecze niemiłosiernie i straciłem całkowicie chęć do tej kampanii.
So sad :P
Cały czasz Francja w MKO27 do oddania.
Oddam Kartagine w Romku 2 i Nowogród w Krzyżakach w obu mam coś poknocone bo nie chcą mi iść właściwie.
A co się dzieje w Romku 2 :?: Może da się ten problem rozwiązać. Zerknij:
viewtopic.php?f=499&t=11893&p=293781#p293781
Oddaję wko 31 z powodu jednej osoby przez którą straciłem chęć do tej kampanii. Nie chcę się dodatkowo denerwować. Jeśli chodzi o państwo:
Litwa - sytuacja bardzo dobra, mocna armia, rozwinięta gospodarka, forteca w Wilnie. Sojusz z Węgrami, Kijowem i Danią. Po hasło do mnie albo do MG.
Jak nikt nie chce to mogę wziąć.
Ja chciałbym spróbować jakiejś, gdyż nigdy nie miałem okazji. Nadal aktualne?
Wko34 Turcja. Mko27 Francja.
XXI MKO -Maury
Wezmę Nowogród w Krzyżakach XLVIII (mod Matiska) już napisałem do MG.
Ja już rozmawiałem z oboma MG i biorę Francję w XXVII MKO i Turków w XXXIV WKO
Wszytkie tury spróbuje zrobic jutro , jeżeli nie zrobie tur to wyznacze zastępców ;)