Od 9 dni piszemy zapisanej grze, nie pliku o czym pisze w kazdym jednym poscie. Pliki dzialaja. - Np. Przy nowej grze
Wersja do druku
Od 9 dni piszemy zapisanej grze, nie pliku o czym pisze w kazdym jednym poscie. Pliki dzialaja. - Np. Przy nowej grze
Super. Właśnie kończymy o tym pisać. Bo nie ma o czym dywagować. To temat o czystym Bellum. Megasubmod ma odrębny temat.
instalując potop TW zmieniałem coś w plikach,aby mieć podświetlone jednostki.
Coś tak zmieniłem,że teraz na mapie kampanii mam widoczne podpisy wszystkich generałów i agentów na raz.
Wie ktoś jak to zmienić z powrotem?
Ctrl + N.
Popróbuj różne litery.
dzięki mistrzu :)
Witam a co z krzyżakami mam 1205 i czy oni samo zjawią się na mapie kampanii jako państwo ? czy jak to będzzie wyglądało ? ....jak nie to możę ktośbyłby zainteresowany zroineiem właśnie takiego SubModa ? :D
Krzyżaków nie ma jako państwa, nie pojawiają się też jako event w sensie z armiami atakującymi Polskę czy ziemie Litwy i Inflant.
Są tylko jako zakon rycerski dla Niemców oraz w Ziemi Świętej.
Taki submod byłby ciekawy. Ale ja nie umiem tego zrobić. Może się ktoś zgłosi.
no oby bo ttaki event byłby . ciekawy tu graz sobie Polską i w 1226(albo 1228 nie pamiętam dokładnie) K. Mazowiecki L.Biały i reszta rozpoczynają akcje z krzyżakami..każdy cyba wie jaki to miało początek...Konrad Mazowiecko przyznaję im Ziemię Chełmińska w 28' po czym krzyżacy zajmują Pomorze i mordują Polski garnizon w Gdańsku itd itd... i Właśnie w tym 1128 ..obojętnie jakie państwo posiadałoby Gdańs w tym własnie roku automatycznie pojawia się nowa frakcja krzyżacy mieliby sojusz z Papiestwem,Cesarstwem,Węgrami itd... dobrze by było też podzielić Pomorze na 2-3 prowincje...żeby później było ciekawie :D
EDIT//DAŁOBY SIĘ ZAŁOŻYĆ OSOBNY TEMAT TO MOŻE ZNALAZŁA BY SIĘ JAKAŚ EKIPA NA SUBMODA
sory za CAPS'A ;P
+*//edit 2 czy tutaj pisać o problemac technicznyc BC ?
Tura crashuje się na rebeliantach pod koniec 1195r. Nawet załadowanie save'u z przed paru tur i popchnięcie nic nie dało ;/ Czy ktoś mógł by sprawdzić to u siebie? Nie pomogły toggle fowy, ruchy agentów i inne tego typu rzeczy.
http://wyslijto.pl/files/download/b0dkjuskao
Na czym grasz? Czyste Bellum? jakie ai? Jakieś submody? jeden inny plik i zapomnij.
Logs daj. W katalogu bellum stwórz katalog logs.