Dokładnie, poszedł za tą piłą (wypuszczoną na 7 metrów) jak kuna :lol: :lol: :lol:
Wersja do druku
Dokładnie, poszedł za tą piłą (wypuszczoną na 7 metrów) jak kuna :lol: :lol: :lol:
Najpierw myślałem, że to fatalne podanie, ale skoro to był dribling, to spoko :lol: w ogóle głupie ujęcie trochę i słabo to widać.
Kadra znowu się zmniejszyła, tym razem Boruc i Żewłakow. Co do tego pierwszego, niema co płakać [Fabiański i Kuszczak się ponoć wznoszą na wyżyny] no ale ten drugi był bardzo dobrym i doświadczonym piłkarzem z tego co mi się wydaje. No i czekam na zwycięstwo w listopadzie i pełny Polski skład.
A co myślicie o zrobieniu Błaszczykowskiego na kapitana reprezentacji? Podzielacie zdanie Tomaszewskiego czy nie
No doświadczony ale ostatnio nie grał zbyt dobrze ;)Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
A co do bramkarzy do nieźle se poradził ostatnio Szczęsny. Będzie z niego niezły bramkarz ;)
No a ten czibamaba no to był według mnie zły transfer. Powinni kupić jakiegoś obrońce. ;)
A co on tam mówił, chyba że nie pasję :)Cytat:
A co myślicie o zrobieniu Błaszczykowskiego na kapitana reprezentacji? Podzielacie zdanie Tomaszewskiego czy nie
Ja nie jestem trenerem więc nie wiem jak tam w reprze jest ale jak ma charyzmę i poważanie wśród kolegów to czemu nie
Mi pasuję ;)
Ani Fabiański ani Kuszczak nigdy nie grali lepiej od ,,Borubara", ani w chwili obecnej lepszych od tamtego umiejętności nie prezentują. Ci faceci się nie rozwijają ; to zrozumiałe w przypadku, kiedy ich głównym zadaniem podczas meczu jest ogrzać ławkę rezerwowych(jeśli nawet się znajdą w kadrze meczowej) :? Nie przypominam sobie zresztą meczu naszej reprezentacji, w którym Fabiański albo Kuszczak wybroniliby parę ,,setek", i uratowali tym samym zespół przed porażką...Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Tego drugiego zresztą, dyskredytuje ogromnie bramka puszczona ze 110 metrów :lol:
Mówiłem jakby co o meczach ligowych w tej chwili...Kuszczaka w reprezentacji widzialem tylko raz, więc nie znam dziada. Ale Fabiański w Arsenalu się ostatnio popisał i to bardzo dobrze.Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
To żeś teraz powiedział. Mało kto w naszej reprezentacji gra dobrze, a ten zawodnik po ponad 100 meczach może miec gorszy dzień :D Ale kapitan wylecial, niema co wspominać.Kod:No doświadczony ale ostatnio nie grał zbyt dobrze
To mój ulubiony piłkarz w reprezentacji. Chyba nikt inny nie mógłby wejść w to miejsce.Kod:A co myślicie o zrobieniu Błaszczykowskiego na kapitana reprezentacji? Podzielacie zdanie Tomaszewskiego czy nie
Boruc jest niesamowicie utalentowany, ale ma chłopak trudny charakter. Już w Pogoni był znienawidzony przez resztę składu i ze wszystkimi skonfliktowany, w czasie kariery zagranicznej kilka razy popisał się głupimi wybrykami... Wadą tego są ciągłe wahania jego formy, nie potrafi się zmotywować do pracy na 110% niezależnie od sytuacji - brakuje mu profesjonalizmu. Gdyby nie to, byłby jednym z najlepszych bramkarzy świata. Ale na tej pozycji jedną z najważniejszych cech jest zdolność utrzymywania równego poziomu. Jak trafi mu się dobry mecz jest niesamowity, ale pytanie: czy możemy ryzykować, licząc na to, że mu dobrze pójdzie?
Możemy, a nawet powinniśmy, biorąc pod uwagę jakie mamy alternatywy 8-)
Jeden mecz w kadrze na pewno nie zaszkodzi.