Chodzi o to że tej floty nawet wycofać nie można było a szkoda tracić jej kiedy nie chce sie nią bronić miasta.
nie chodzi o wydajność
Wyszedl teraz jakis patch zobaczymy czy to dalej bedzie.
Wersja do druku
Chodzi o to że tej floty nawet wycofać nie można było a szkoda tracić jej kiedy nie chce sie nią bronić miasta.
nie chodzi o wydajność
Wyszedl teraz jakis patch zobaczymy czy to dalej bedzie.
Mam pytanie:
-Czy jest jakaś maksymalna ilość sformowania jednostek najemnych przez AI w jednej turze przez jednego wodza?
-Czy w ciągu tury rozbita armia AI w trybie forsownego marszu w tej samej turze ma prawo nająć jednostki najemne? (nawet nie rozpocząć zaciąg, po prostu je mieć...)?
Mam taki przypadek w CiG
1) Limitem zaciągniętych jednostek jest dostęp do nich prowincji w której przebywa, przez które przechodzi armia.
2) W trybie forsownego marszu można zaciągać zaciężnych.
Wiadomo kiedy CA skończy łatać grę? Chciałbym już zagrać w ostateczną wersję produktu ;x
BTW poprawili oblężenia (tzn. wywalili idiotyczny system podpalania bramu z brązu itp.)?
@UP
Nie wiadomo, pewnie nigdy. Każdy by chciał. Oblężenia dalej są skopane pod każdym względem.
A jak obecnie prezentują się bitwy morskie?. Te 12 patchy coś zmieniło?
Jestem w szoku - wczoraj po raz pierwszy straciłem stolicę prowincji. Fakt że stosunek sił był ponad 2 do 1... a ich jakości co najmniej 5 do 1 - ale i tak byłem w szoku, choć AI zostały tylko 2 mocno przetrzebione oddziały oathsworn.
Na jakim poziomie? Rozumiem że Kartagińczykami grasz, ale kto atakował?
Sequitani i to na easy :D A poszło o Epir...
I co z tego. W CiG znowu jakieś plemię celtyckie porzuca drabiny w 3 sekundzie szturmu....:(