potrzebne jest Wilno i Ryga.
Jest zapisane Alghero,ponieważ w podstawowej wersji Bellum jest miasto Alghero na Sardynii podajże,ale Mietek tworząc submoda zamienił je na Grodno.
Wersja do druku
potrzebne jest Wilno i Ryga.
Jest zapisane Alghero,ponieważ w podstawowej wersji Bellum jest miasto Alghero na Sardynii podajże,ale Mietek tworząc submoda zamienił je na Grodno.
szymczak69 w Poradnikach do Bellum o Tytułach masz napisane co potrzeba.
A gdzie trzeba wejść żeby usunąć money script?
Ano faktycznie. Widzisz wole dopytać się ze względu na różnice między submodem a "czystym" Bellum.
Money script jest w campaign_script.txt ścieżka BellumCrucis6/data/world/maps/campaign/custom/Full/... Jeżeli grasz full
Temat ten już tu pojawiał się wcześcniej. Bodajże w konfiguracjach skryptowych
Witam mam takie pytanie dzis zreinstalowalem medieval 2 chcialbym jutro sciagnac ten mod bellum crucis mam do was pytanie pierwsze takie czy aktualne linki do downloadu sa aktualne , a drugie to jakie proponujecie sub mody do bellum crucis mam nadzieje ze w dobrym temacie napisalem z gory dziekuje spokojnej nocy :D i dziekuje kazdemu za pomoc i chec przeczytania tego posta
Oczywiście że są aktualne. A w kwestii submodów polecam Polskiego Megasubmoda który wprowadza nową jakość rozgrywki, zawiera między innymi świetne statystyki jednostek, nową muzę, AI i wiele innych fajnych rzeczy ;)
Polecam też przeczytać poradniki Aravena, które objaśnią Ci wiele nowości tej zacnej modyfikacji.
Pozdrawiam.
Gdy pobuduje siedzibę jakiegoś zakonu przez jakiś czas mogę rekrutować jednostki zakonne, jednak po kilku turach one znikają, dlaczego?
Jednostki zakonne poza Palestyną i Hiszpanią można rekrutować tylko w trakcie krucjaty.
Dzięki wielkie za info:D
A usuniecie money script wplynie na savy?