Real powinien odpaść w 1/8. Taka ich tradycja klubowa :D.Cytat:
Zamieszczone przez dawid96
Wersja do druku
Real powinien odpaść w 1/8. Taka ich tradycja klubowa :D.Cytat:
Zamieszczone przez dawid96
Chwila chwila :D To Mourinho jest tu od bicia rekordów. Może wcześniej odpadną? :D <joke>Cytat:
Zamieszczone przez Czik
Aż taki dobry nie jest :D.Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
W przypadku Realu pytanie brzmi, czy Mourinho tak poukłada zespół, że zawodnikom odechce się gwiazdować, a co za tym idzie strzelać fochy jedni na drugich. Chociaż i tak widać przesyt zawodników z wielkimi ambicjami. Brakuje kogoś, kto odwalałby tą ,,czarną robotę". Nawet w czasie, kiedy w Realu obok siebie grali Zidane, Beck(cham) ;) , Figo i Ronaldo, znalazł się jeden zawodnik, który nie błyszczał w każdym meczu, ale swoje robił. Mam tu na myśli Claude'a Makelele.
Dziwny moment na zwolnienie, dwa razy 4:1 ...
Poczekajmy na oficjalne info ale masz rację, było by to dziwne ;)
Nie ma co się oszukiwać, kryzys trwał dłuższy czas, właściwie od początku tego sezonu. Nawet te trzy ostatnie, dobre mecze(liczę też ten z MC) nie pokrywają kiepskiego wrażenia, jakie zrobiła drużyna mistrza polski w rozgrywkach krajowych(i w eliminacjach LM). Oby przyszedł Bakero.
:evil: byle nie ten hazardzista, ktorego mafia nie chce wypuscic za dlugi z Polski, marze o Petrescu.
Tak sobie dzisiaj obejrzałem przez neta na ntv mecz chyba po roku kiedy ostatni raz tą stacje oglądałem :shock: kur kto tam jest komentatorem? on robił laske dla prezesa że ma ten zawód?? musiałem ściszyć aby obejrzeć mecz (chodzi o Tottenham Inter)
Hehe, chodzi Ci pewnie o Kalinowskiego :P On zawsze tak komentuje, ale nie działa mi na nerwy bardziej niż Jagoda...