Matatjahu, moge wiedziec co Ty pier****sz? :roll:
Wersja do druku
Matatjahu, moge wiedziec co Ty pier****sz? :roll:
Stanowczo odracam Maciejkę. Mamy i mieliśmy miecze od niego i:
a) Są brzydkie (wg mnie)
b) są miękkie jak plastelina
c) są źle wykończone, wszystko odłazi
d) rozlatują się
e) z każdego robi się banan po paru walkach
Nie polecam. Jak już to kupywać u Szanka, Ciszewskiego, Chlebowskiego albo Morgana (choć ten ostatni robi tasaki, więc też nie polecam)
Matatjahu, to temat o Ruchu Rycerskim lub jak koledzy wolą Ruchu Pogańskim ( :D ) a nie o Łiczerach i innym mroku. Miecze, które pokazałeś nie mają nic wspólnego z tym o czym tutaj mówimy.
Ps. Po ostatnich wyrobach Maciejki już chyba lepiej zrobisz jak kupisz czecha z Agru.
Tak Maciejki to tez dla mnie kicha. Miecze miękkie wżery robią się od razu i to dość dużo.
Drażni mnie to, że w rękojeści są kawałki plastiku owinięte skórą...
Poza tym po pierwszej walce głownia już lata - mamy 6 sztuk w sumie i w każdej jest to samo...
Jak macie jakieś linki to zapodajcie bo moje bractwo - znaczy ja :D potrzebować będe w niedługim czasie...
Sam nie wiem :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Na starym forum najpierw mi Chlebowskiego polecałeś potem odradzałeś jak napisałem co się z mieczami dzieje a teraz znów go polecasz.Cytat:
Zamieszczone przez Vasyshq
Owszem z Chlebowskim bym uważał, bo koleś jest niesłowny. Np w moim przypadku. Ale miecze robi bardzo dobre i warto u niego kupić.
Poszukuję muzyki ze średniowiecza, byłbym wdzięczny za linki.
Nie ma bo wtedy nie bylo urządzen do nagrywania, a tym bardziej komputerów i internetu zeby to wsytawic.Cytat:
Poszukuję muzyki ze średniowiecza, byłbym wdzięczny za linki.
http://www.youtube.com/watch?v=UHvGjxe9ZoQ
gdzieś mialem muzyke typowo odtwórczą ale nie mogę znaleźć, narazie masz to... fajne :P Całkiem dobrze się przy tym bawi.
Dobre przyda mi sie dzięki. :)
Rozwala mnie ten śmiech haha
Co do muzyki :) ,nie jest to łatwa sztuka , najtrudniej jest wtedy gry odtwarza się muzykę wczesnośredniowieczną lub starożytną .
Ja sam staram się odtwarzać muzykę wczesnośredniowieczną , jak ktoś jeździ w wakacje na zamki na jurze często można mnie tam spotkać jak gram na flecie lub na lirze :)