hmm - to może tak - czy Polska jest trochę poprawniejsza niż w podstawce i w SS czy jest potraktowana po macoszemu przez twórców?
Wersja do druku
hmm - to może tak - czy Polska jest trochę poprawniejsza niż w podstawce i w SS czy jest potraktowana po macoszemu przez twórców?
Megasubmod skupia się na zmianie Polski w grze. Gra jest boska i lepiej przedstawionej Polski nie doświadczysz :)
Takie info jest z Megasubmoda V do BC 6.3. W BC 7.0 sami Włosi poparwili sporo w stosunku do Polski, a zmiana orłów w megasubmodzie do BC 7.0 to wbrew pzorom dużo, plus świetne spolszczenie, to wiele znaczy, więc Kobrax i tu słusznie prawi. :geek:
No ale zauważ, że pytanie było o porównanie podstawki BC 7 do megasubmoda stworzonego do BC7. No i prawda jest taka, że jedyną zmianą są orły. Spolszczenie nie zmienia poprawności historycznej Polski :)
To czy megasubmod jest dobry czy nie, to inna para kaloszy.
Powiem Wam, że odkąd gram w medievala to ani razu nie zagrałem Polską ;D
Myślcie co chcecie :P
Myślę że jesteś....HERETYKIEM!
Oj tam, ja też Polską nigdy kampanii nie grałem. A już Krzyżakami jak są w jakimś modzie owszem. xD Wielka mi dziwota że ktoś nie gra Polską...
Dobra kończcie off-top
HERETYCY. Jak to offtop? Toż to jeden z największych błędów IIIRP! Jak można na Megasubmodzie 7 nie grać Polszą? HAŃBA! :D.