Niestety gra bezpośrednio po premierze może służyć do tej samej czynności co powyższy papier... ;)
Wersja do druku
Niestety gra bezpośrednio po premierze może służyć do tej samej czynności co powyższy papier... ;)
Zrobiłem taki temat. Jak ktoś chce może się wypowiedzieć. Mam małą nadzieję, ze jednak Lusted może coś z tego zrobi.
http://www.twcenter.net/forums/showt...d-German-units
Doceniam Twoje starania KLA, lecz to walka z wiatrakami Lusted nic nie zmieni.
To naprawdę smutne, że studio AAA z historykami do pomocy zostaje załatwione przez jednego fana, który w dodatku podaje im na tacy źródła...
Tym bardziej, że materiałów źródłowych jest całkiem sporo. CA natomiast ukazuje np rzymskiego generała w uzbrojeniu prawie jak zwykłego żołdaka. Teraz pytanie , czy to nieróbstwo, lenistwo , ignorancja, czy brak wiedzy ? Troszkę to smutne jak na grę która mieni się "historyczną". Mnie osobiście jednak przestało to przeszkadzać. Przywykłem już do ignoranctwa CA, ważniejsze dla mnie jest to iz moderzy będą mogli ingerować w wygląd jednostek.
Nie żebym narzekał ale na innych portalach można dostać to samo i w tej samej cenie bez żadnej promocji ;d więc jakby nie patrzeć to żadna promocja, a najzwyklejsza oferta, jedna z wielu :)
Myślę że to jest podyktowane zwykłą arogancją. Jak już wielokrotnie było mówione na forum: nie mają konkurencji więc mogą robić gry na odwal bo ludzie i tak to kupią z braku jakiejkolwiek alternatywy. I tak będzie dopóki jakieś inne studio nie zabierze się za gry tego typu.
To teraz czekam na tę mnogość ofert pudełkowego Attila za 109,99 łącznie z wysyłką. Bo ja nie znalazłem. ;)