Były podobnie jak jeszcze Nowogród Wielki oraz Asturia (pózniejsze księstwo Leonu),Nawarra,Aragonia.Pod koniec XIw. od Leonu oderwała się jego zachodnia część czyli Portugalia.
Wersja do druku
Były podobnie jak jeszcze Nowogród Wielki oraz Asturia (pózniejsze księstwo Leonu),Nawarra,Aragonia.Pod koniec XIw. od Leonu oderwała się jego zachodnia część czyli Portugalia.
@Arroyo
W sumie racja, zle to ujalem.W raz z modami totale nabierają realizmu ale Shogun 2 byl świetny bez modów. Choć w moim przypadku Darthmod przedluzyl bardzo zabawę. Napek tez byl niezły na vanilla.Mogliby juz uchylić rąbka tajemnicy bo wyrobić nie można, próbowałem wczuć sie w młotka ale po godzinie odpaliłem Fotsa :)
Naszła mnie taka myśl, że być może po Warhammerze będzie kolejna gra fantasy i to wcale nie stoi w przeszkodzie do wyczekiwanego przez was medievala. Jak to? Nie wiem jakie są możliwości finansowe SEGI ale być może stworzą drugi zespół CA, który w tym samym czasie robiłby strategie historyczne. Może już tak jest? Jeśli ktoś już o tym pisał to przepraszam. Przemawia za tym sukces sprzedażowy Warhammera. Jest wiele uniwersów fantasy które mogłyby być przeniesione w mechanikę TW. Co sądzicie?
Za władca pierścieni podpisuję się obiema rekami.
Jako zakochany w uniwersum Śródziemia człowiek, wolę jednak by CA trzymała się od niego z daleka ;D
No byle nie Gwiezdne Wojny
Już sobie wyobrażam bitwe o Minas Tirith xDD Właściwie to o wycinek miasta o rozmiarach 10 x 10 metrów xD
Nigdy nie zrobią gry w świecie SW. Nie potrafią sobie poradzić z kampanią na jednym kontynencie a mają zrobić kampanie z tysiącami planet xD?
Może od razu Total War: NARNIA? Pomysł głupi, bo już i tak Warha pocięli mocno - 2-3 LL'ów na gracza, a reszta w DLC... Oczywiście będę brał je wszystkie po kolei, lecz jednak niesmak jest.