Miejmy nadzieję, że jednak dadzą jako darmowe DLC Bretonie, a w płatnym demony chaosu, ponawiam swoje pytanie- z mojego poprzedniego posta.
Wersja do druku
Miejmy nadzieję, że jednak dadzą jako darmowe DLC Bretonie, a w płatnym demony chaosu, ponawiam swoje pytanie- z mojego poprzedniego posta.
No dobrze, ale w Imperium są wydzielone oddziały- pisałem o "Trupich główkach", w bitewniakach nie ma nic o elitarnych oddziałach z innych ras?
Trupie główki etc. są tylko elementem "Uniforms & Heraldry of the Empire" - nigdzie indziej się nie pojawiają.
A cha dobrze wiedzieć
W sumie to raczej nie myślałem o demonach chaosu w kwestii szybkiej grywalności, bardziej kiedy mapa się zapełni np Kislevem. Ale może być i chętnie bym sobie nimi pograł. Jednak Bretonie czy KG wolałbym szybciej.
Jakie jest prawdopodobieństwo, że jako darmowe DLC dadzą Demony Chaosu zamiast Bretonii ?
Żadne, bo to tylko póki co wpis Darrena. Jak coś dadzą, to będzie wiadomo.
No jednak byłoby nie fair, gdyby dali demony zamiast bretonii. Jak już powinni ich dać zamiast wojowników chaosu
Ale po co? Jak to widzisz? Jak połączenie Demonów i Wojowników? Bez sensu, bo musieliby się nawalać między sobą.