To nie pisz złosliwych postów, skoro wymagasz tego od innych.
Wersja do druku
To nie pisz złosliwych postów, skoro wymagasz tego od innych.
Jak przestaniesz pisać złośliwe posty, to ja też. Właściwie najlepiej równocześnie to zróbmy. Od teraz.
To ty pierwszy tego ode mnie wymagaleś, więc powinieneś dać przykład dobrej woli.
Domen uznał,że to nie ma sensu to się pogódzcie albo przynajmniej udawajcie ,że już się ogarnieliście i skonczcię tą dziecinadę,bo jak teraz to czytam to nawet sens cały z tego uleciał.
A tak Btw to ON daje przykład dobrej woli pierwszy wyciągając ręke na zgodę.
Pierwszy zaczął, to niech pierwszy wyciąga. A co do dziecinnych zachowań, to akurat osoba która rezygnuje z KO z powodu zrobienia przez MG tury, nie jest najwyższą wyrocznią w takich sprawach. Uwierz.
Ty chyba nie czytasz, co inni piszą. Ja już wyciągnąłem rękę - patrz post wyżej ("Od teraz"). Ale widać nie przyjąłeś tego wyciągnięcia ręki.
Widać propozycja nie odniosła skutku. Swoją drogą - nie ja pierwszy zacząłem, tylko ty, bo nie podobało ci się że nie chciałem żebyście wykopali Mnila.
Kto wie, całkiem możliwe, że już od dawna ostrzyłeś sobie zęby na moment, kiedy będziesz mógł wykopać Mnila z KO.
Tak jak z przyjemnością banowałeś Mefista (dam sobie paznokcie wyrwać, że coś takiego pisałeś - ale nie mogę teraz znaleźć gdzie).
Ta je :!: - zrównać rozmówcę z błotem, żeby swój własny poziom lepiej się prezentował. Nie ma jak to stara dobra Maratowa taktyka dyskusji.Cytat:
A co do dziecinnych zachowań, to akurat osoba która rezygnuje z KO z powodu zrobienia przez MG tury, nie jest najwyższą wyrocznią w takich sprawach. Uwierz.
Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Gdzieś mi na GG mef pisał, że marat mu pisał, że z przyjemnością go zbanował(coś w ten teges) jak ktoś chce to zarzucę screen-a :P
No właśnie, ja chyba też to na GG od Mefista usłyszałem - i dlatego teraz nie mogłem sobie przypomnieć, gdzie to czytałem.
==========================================
Edit:
[spoiler:1koow02e][youtube:1koow02e]http://www.youtube.com/watch?v=WJTBPdVpdMc[/youtube:1koow02e][/spoiler:1koow02e]
:?: :?: :?:
Nie no, nie ty zacząłeś, że zacytuje kolejny juz raz:Cytat:
Swoją drogą - nie ja pierwszy zacząłem, tylko ty, bo nie podobało ci się że nie chciałem żebyście wykopali Mnila.
Także nie twórz nowej rzeczywistości..Cytat:
To tamci "legendarni-elitarni-superowi" uber-gracze, co teraz takich już (podobno) nie ma, więcej oszukiwali
No patrz. A ja myślałem, że jednak kiedyś to było lepiej (przynajmniej tak mi próbowano wmówić i już prawie w to wierzyłem).
No, bo walcze z nim aż w... zero kampaniach i w ten sposób chciałem się pozbyc problemu. Znowu tworzymy nowe "Dziady"? Coś nam się wydawało? Ja mam też pisać to co mi się wydaje na twój temat?Cytat:
Kto wie, całkiem możliwe, że już od dawna ostrzyłeś sobie zęby na moment, kiedy będziesz mógł wykopać Mnila z KO.
Mnil oszukiwał ( i to nie raz ), co wyszło juz na jaw, wielokrotnie łamał też regulamin kampanii i taki jest mój powód podanie go na CL. Nie obchodzi mnie, czy to stary gracz, czy ma zasługi czy nie.
I dlatego też wymysliliśmy to całe kolegium, żeby jedno bezpodstawne oskarżenie nie przesądzało o być albo nie być, tego albo tamtego gracza w KO. Bo własnie ktoś mógłby się zawistnie zawziąć na innego gracza i ten - niewinny - by ucierpiał. Także oszczedź nam swoich domysłów.
I tu jest cała prawda o tobie. Rzuciłeś oskarżenie i jak ktoś zarzucił, że kłamiesz, to nagle nie masz dowodów. Biedaczku, pewnie nie często ktoś ci prosi o udowodnienie swoich slów i zapomniałeś, co to jest merytoryczna dyskusja. Ty wolisz wypisywac kalumnie i na ich podstawie oceniać innych.Cytat:
Tak jak z przyjemnością banowałeś Mefista (dam sobie paznokcie wyrwać, że coś takiego pisałeś - ale nie mogę teraz znaleźć gdzie).
Rozumiem, że wszechogarniająca poprawność polityczna zmieniła dzis postrzeganie rzeczywistości, ale chyba pisanie prawdy nie jest zabronione? A że jest ona bolesna? Trudno, ale to jest cały czas prawda. Jak ktos kogoś zamorduje, to go nazwiesz morderca i potworem. Pussy zachował się dziecinnie, taka jest niestety prawda.Cytat:
Ta je :!: - zrównać rozmówcę z błotem, żeby swój własny poziom lepiej się prezentował. Nie ma jak to stara dobra Maratowa taktyka dyskusji.
Dobrze wiesz, że chodzi o łamanie cwaniacko regulaminu przez ostatni rok (cytat ze strony 6 post z 17 mar 2013, 18:16).Cytat:
No, bo walcze z nim aż w... zero kampaniach i w ten sposób chciałem się pozbyc problemu.
Mam dowody ale nie będę wklejał rozmów z GG. Za to Adi może wkleić swoje, bo wyżej się zadeklarował, że może dać screena. ^ ^Cytat:
I tu jest cała prawda o tobie. Rzuciłeś oskarżenie i jak ktoś zarzucił, że kłamiesz, to nagle nie masz dowodów.
Co nie znaczy, że teraz swoje dziecinne zachowania możesz tłumaczyć w ten sposób, że podważasz jego krytykę wytykając mu dawny błąd.Cytat:
Pussy zachował się dziecinnie, taka jest niestety prawda.
Potwór innego potwora też może krytykować za bycie potworem. Tak samo morderca innego mordercę. :lol:Cytat:
Jak ktos kogoś zamorduje, to go nazwiesz morderca i potworem.