Lukis - jeden z największych fanów Władcy Pierścieni jacy chodzą pod słońcem. Aktywny w każdym temacie, gdzie choćby ktoś szepnie słowo "LOTR". Ogólnie miły użytkownik, który ma tysiące pytań i problemów, nigdy nie traci ducha :)
Wersja do druku
Lukis - jeden z największych fanów Władcy Pierścieni jacy chodzą pod słońcem. Aktywny w każdym temacie, gdzie choćby ktoś szepnie słowo "LOTR". Ogólnie miły użytkownik, który ma tysiące pytań i problemów, nigdy nie traci ducha :)
Kogo ty opisujesz?
Lukis - Gandalf Biały jako avatar . Zazwyczaj przesiaduje tylko w tematach o Władcy Pierścieni, więc możesz nie znać.
Ale tu się opisuje ostatnią osobę, a nie kogo tam sobie wybierzesz ;) Na tym ta zabawa ma polegać.
Mistrz narcyzmu powrócił :D
MARAT- eksmod, prawie jak eksdziewczyna, każdy wie co to oznacza :D, zbyt częste i geste rozmowy z Dzikiem i Gorbaczowem wyryły mu ślad na psychice, nie pije dobrego piwa a ino sikacze :D
Wojownik KO który pragnie zmniejszyć sobie ilość postów (być może cyfry go drażnią?)
Rzadko się odzywa w tematach do których ja zaglądam, odkąd przestał być modem, człowiek Romana, tylko czy Giertycha? Kiedyś avek z zielonym Obamą, teraz ciasteczkowy potwór, niedługo Marat w fabryce opium :D
Spoko ziom, lyberał, nie wiem czy słucha rap, nie zna szant, ma tendencje do ironizowania.
Ogólnie nie wiedzieć czemu uważa, ze lepiej zajarać skręta niż strzelić sobie piwko, a jako osoba która stara się dziennie wypić co najmniej 0,5 litra piwa, nie jestem w stanie tego pojąć.
Luzzzz, spoko ziom
Furiusz powoli dogania Hallera już ponad 1000 postów lubi piwo i koloryzowanie historyjek hmm tyle razy czytałem jego posty a nie znam go prawie w ogóle.
Matatjahu zniknął chyba na chwilę z forum albo po prostu się jakoś na niego natknąć nie mogłem. Fan liczby XVI :D . Nie zna funkcji "," :lol: .
Dominikus - Skoro apelował kiedyś o usunięcie licznika postów jako sposób na bezsensowne nabijanie postów... stwierdzam...
Dominikus ma dobrze poukładane w głowie i mądrze prawi. ;)
Grandal dość nowy na forum. Fan krzyżaków. Dużo przesiaduje w grodzie.
Matatjahu - nickoterminator, doprowadził niejednego admina do łez, chcąc co chwile nowego nicka. Człek dbający o szczegóły. Po za tym jeden z normalnych na forum, który na pewno nie jest dzikiem.