Re: Polish Kingdom Mod - nowe i poprawione jednostki Polski
Ale odpalasz z pliku w katalogu teutonic tak? a nie ze skrótu na pulpicie? Bo jak masz inną ścieżkę Medka niż domyślna to skrót na pulpicie się tworzy nieprawidlowy, można to naprawić, wklejając do niego Twoją ścieżkę Medka II. Albo prościej odpal z pliku jaki podałem z katalogu teutonic w mods. Spróbuj dokładnie jak napisałem. Jak nie zadziała, zainstaluj ponownie.
Ale w np.Cesarstwie Niemieckim są już od 1297 roku więc jest troche nie fair a pozatym ja mam już rok 1514 i dalej nic
Skrót w ogóle nie pojawił mi się na pulpicie, a odpalając ze skrótu w folderze teutonic, mam błąd opisany w poprzednim poście. Poprzednie wersje moda działały bez problemu.
zrób tak wypakuj nową wersje tam gdzie masz teutonic będziesz miał plik data i plik z którego uruchamiasz nowa wersja będzie w folderze mods i dajesz wszystkie pliki tam gdzie masz wszystkie pliki kampani teutonic zgadzasz się na podmiane pliku data i wszystkich znajdujących się w nim rzeczy
No właśnie mam wszystkie pliki z modu Aramegila w folderze Teutonic, nic to nie daje.
Na stronie 9 tego tematu wytłumaczyłem, jak rozwiązałem podobny problem z poprzednią wersją, może spróbuj postąpić analogicznie :)
Aramegilu czy jesteś w stanie w wersji na podstawkę dać więcej jednostek lub możliwość ulepszenia pancerza na zaawansowany w więcej krajach?
super mod...ale coś mi nie gra,przyrost ludności przy bardzo dużych podatkach na poziomie 4-8% :shock: zadowolenie przy jednym oddziale włóczników 135% :shock: krzyżacy ganiający po mapie z chłopami,nie bardzo wiem czy to ja przy instalacji coś schrzaniłem czy tak ma być?ze zbuntowanymi pancernymi dalej ctd,i kiedy spodziewać się wersji na podstawkę?
Pograłem do tury 1466 mam 28 prowincji gram na poziomie bardzo trudna kasy mam 15miliona i potężną armie sojusz z Duńczykami wymordowałem i spaliłem cały Nowogród z Litwą mam sojusz zakon krzyżacki nie istnieje jej rodzic cesarstwo niemieckie również poszło w piach ważę się nad zdradzeniem Duńczyków i szwedów Norwegia jednak za słaba w roku mniej więcej 1300 przestała istnieć Mongolia została tak przeze mnie pobita że by ją zniszczyć nie zdobywałem wszystkich twierdz tylko wybiłem wszystkich dowódców i zastanawiam się co dalej. Nowogród rekrutuje tylko łuczników i tytch połowieckich konnych łuczników i na nich wystarczy zrekrutować husarie i hajduków i jest mordor Duńczycy mają tylko skandynawskich mieczników co w starciu z kopijnikami i braćmi dobrzyńskimi to przestaje być bitwa tylko wyrok śmierci w uzbrojeniu :) Litwini robią wszystko żebym nie zniszczył ich (gdy proszą o wstrzymanie ognia żądam sobie powiedzmy kijów i propozycja jest bardzo hojna.
Kłopot jest taki że jest za mało prowincji i dlatego czekam na wersje na podstawkę.Może tam podbije cały świat i nie dopuszczę do rozbiorów... :twisted:
Ok jest rok 1506 wygrałem kampanie na warunkach kampanii długich!
cholercia teraz wygrałem kampanie wszystkimi frakcjami na maksymalnej trudności i naprawdę przydałaby się wersja na podstawkę 8-)