Masz możliwość grania klanem Hattori zarówno w edycji specjalnej jak i kolekcjonerskiej.
Wersja do druku
Masz możliwość grania klanem Hattori zarówno w edycji specjalnej jak i kolekcjonerskiej.
Dzięki za odpowiedź, w takim razie pewnie kupię edycję specjalną na gram.pl jest w promocji za 89 zł.
Mam tylko nadzieję, że w pełnej wersji gry grafika jest lepsza niż w demie, ostatnio zagrałem samouczek i kiepsko to wyglądało choć ustawiania dałem na maksymalne jakie były możliwe. Ekran strategiczny wyglądał jeszcze całkiem nieźle ale w bitwie to bardzo słabo, konie jazdy to już medku 2 były ładniejsze że o Empire nie wspomnę.
To coś musisz mieć nie tak, Shogun 2 ma piękną grafikę a z tego co pamiętam to demo również było śliczne (ale dawno to było więc mogę źle pamiętać) - a teraz jest jeszcze DX11 i inne cuda.
Yep , grafika z każdym tytułem staje się coraz lepszą , z shogunem nie jest inaczej. Musiałeś mieć coś źle ustawione.
A ja mam pytanie następujące, czytam te forum i wasze opisy o grze STW2 i stale piszecie o jakiś bohaterach a ja nie wiem kim są ci bohaterowie i o co w tym chodzi??
Bohaterowie to takie jednostki w grze po około 20 ludzi (jeśli się nie mylę), którzy są najlepszymi jednostkami z danej kategorii np.bohater z łukiem ma bardzo duży zasięg i inne bonusy o łuku, bohater z kataną jest najlepszą piechotą z mieczami itp.
nie do końca
na przykład
Bohater z kataną, to pojedynczy piechur, jeden człek, który najlepiej w armii macha kataną do tego ma super obronę
podobnie jak bohater z łukiem
Gdyby tak było jak mówisz to inne klany nie miałyby ze mną szans ;)
A więc?? Gdzie tych bohaterów się najmuje?? bo ja jak na razie nie widzę żadnych bohaterów do rekrutacji.
Określone budynki pozwalają na rekrutację herosów ,np. dla Yari Hero musisz mieć wybudowaną Szkołę Sojutsu.
http://totalwar.honga.net/shogun2_unit. ... _Yari_Hero
Witam
Czy w Shogunie można edytować statystyki jednostek?
Czy artyleria w grze ma jakieś znaczenie?
Od czego zależy czy jednostka zostanie zabita przez łucznika (od obrony czy od pancerza)?
Jak walczy się na morzu?
Jaka jest aktualna wersja shoguna ?(1.3?)