Re: Sytuacje interesujące i zabawne
sytuacja niewątpliwie zabawna;)
cóż, na moje oko zmarnowałeś slota na wygraną w totka;) to znaczy, nie wiem ilu było tych generałów i jakie mieli statystyki, ale generalnie takie koszenie to było możliwe w MTW1, zaś zabójcy z dwójki to już stanowczo nie ta moc. pomijając względy "ideologiczne", to właśnie stosunkowo niska skuteczność zabójców w MTW2 była głównym powodem, dla którego właściwie zupełnie z nich zrezygnowałem. to znaczy, nadal potrafią nieźle namieszać, ale akcje jak ta opisana przez dawida96 jeszcze chwilę temu uważałem za niezwykle ekwilibrystyczne.
Sam w to nie mogłem uwierzyć :)
Dał bym wam save ale niestety robiłem reinstal dodatku i zapomniałem save schować ;)
Sorry ale w to na pewno nie uwierzę :D
Chyba, że masz jakiś mod zwiększający szanse zabójców ;)
Teraz poczuj jak to jest jak Ci ktoś nie wierzy! :twisted: :twisted: :roll:
Nie wierzysz. Twoja sprawa ;)
PS:Hm, mam deja vu :D
Cytat:
Zamieszczone przez dawid96
PS:Hm, mam deja vu :D
O to chodziło :lol: Nie no, myślę, że ludzie nie wymyślają tu historyjek byle zwrocić uwagę na siebie, wierzę Ci ;)
Grałem sobie Anglią w wielką kampanię i postanowiłem usunąć mgłę, żeby zobaczyć jak sobie inne frakcje radzą. Patrzę na mapę, aż tu nagle Papiestwo podbiło Walencję.
W takim razie co powiesz na Marrakesz i Tunis ? :P
No fakt Tunis też mi się zdażył chyba raz. Ale teraz tak patrze, że nasi (Polacy) zdobyli Jerozolime. W ogóle pierwszy raz mi się zdażyło, że katolicka frakcja SI zdobyłą Jerozolimę. Może dlatego, że zazwyczaj ja ją zdobywam na początku gry, albo za dużo czasu spędzam na forum, a za mało gram... ehh idę pograć.
Sorry za post pod postem, ale, że temat długo był uśpiony, to piszę tak, żebyście widzieli, że jest coś nowego. Do rzeczy, zapraszam do tego wątku: viewtopic.php?f=21&t=8370 którego sam jestem autorem ;) , a w którym jest trochę interesujących sytuacji, a na pewno będzie, bo będą aktualizacje.
Raczej wszyscy go widzą. Więc nie potrzebnie tu jeszcze go polecasz :). - Krzyżak