Zagram Polska dziś to się wsłucham nieco w muzę i napiszę.
Wersja do druku
Zagram Polska dziś to się wsłucham nieco w muzę i napiszę.
@Eliminator: no to pięknie, nikt tego wcześniej nie zauważył? W takim razie jak twórcy dali 4 utwory każdej nacji to i tak full :) No to teraz nie wiem co robić :/
@Piter: to jaką im muzę dać? Raz byli caratem, raz chanatem. Wschodnioeuropejską, arabską czy jeszcze inną? A może Gruzję z nimi zrobić i dać tym dwóm frakcjom takie kaukaskie plumkanie?
Kilkanaście różnych utworów (do 20) miałem w ciągu około 50 minut gry.
Mam logs związany z Bułgarami, podobny jak jeden kolega dawał. Bez patcha od Włochów się raczej nie pogra.
Chanat Bułgarów podobnie jak Połowcy i Gruzja może być.
Ale jest tak jak pisze EliminatorT? Że po starcie tury leci wszystko od nowa? Czy za każdą turą leci co innego? Bo już sam nie wiem, a nie gram wcale, bo grzebię w muzie i spolszczeniu. Czyli grałeś normalnie czy odpaliłeś grę i coś tam sobie robiłeś na chacie a z kompa leciała muza i trwała jedna tura? W logu masz tylko błędy związane z emirs czy jeszcze coś? Ostatnio było coś near_aztecs, ale wyeliminowałem też, po dzisiejszej wrsji nie powinno nić być poza tymi 20ma łodziami od (emirs).
"Chanat Bułgarów podobnie jak Połowcy i Gruzja może być." - a po Polsku? :)
Po polsku masz już i u siebie i u mnie. Bez albo...
Grałem normalnie na słuchawkach skupiając się na muzie. Czasem się powtarza, ale są i inne kawałki. Zagraj, z 30 minut i posłuchaj, nim zaczniesz robić.
Logs mój wkleiłem do tematu o błędach, mocno zbieżny z tym wcześniej, ale może wypatrzysz różnice.
W takim razie jestem zmuszony w końcu pograć w tą grę :) Spolszczenie jest już takie jakie chciałem, można cykać :) Obym się za mocno nie wciągnął, bo znowu muzę odłożę na rok czy pół ;)
Co do logs - na twc wątek o BC to jakaś kpina, tak jakby grało w tego moda na całym świecie kilka osób, więcej nas tu chyba gra. Nic tam się nie dzieje, jeden wątek świecący pustkaimi. Zaś na mtwitalia nic nie czaję - pytanie więc czy makarony są świadomi błędów? Ktoś wie czy coś robią z tym?
Wg mnie to ew. wklej im mojego loga na TWC.
Sami na pewno swoje logi też widzą, więc nie wiem czy to ma sens. Poza tym nie ma ang języcznego wątku na zgłaszanie bugów, jest tylko na mtwitalia. Po Włosku...
Jak wgrywałem swoją muzykę, to z 6 dodanych, usłyszałem tylko 2 ;). Właściwie, to jest tak jak napisałeś pogrubioną czcionką ;).
Mam pewien problem, kiedyś robiłem tak jak tutaj w opisie i wszystko było dobrze. Ostatnio miałem przerwę dłuższą od medievala, ale nic nie grzebałem, nie ruszałem gry w ogóle. Dzisiaj chciałem wrócić, wrzuciłem sobie kilka nowych kawałków, ale po włączeniu gry, od razu wywala do pulpitu i te usunięte pliki .idx oraz .dat się odnawiają. Włączam drugi raz i jest cisza zero dźwięków i muzyki. Wcześniej wiem, że usuwałem właśnie te pliki music.idx music.dat itd. i normalnie gra włączała za 1 razem i od razu dźwięki były a teraz jakieś problemy, o co może chodzić?