Wersja 1.50 jest finalna.
Wersja do druku
Wersja 1.50 jest finalna.
Witam.Czy ktoś mógłby mi powiedzieć w jakim pliku i jak usunąć to, że każda jednostka na mapie ma pokazaną flagę???Wyłączyłem to w opcjach ale one dalej się pokazują.
Witam
Prowadzę ciekawą kampanie Szwedami sytuacja ciężka aczkolwiek mogę na niej dużo zyskac. Niestety w jednym z kluczowych momentów wywala mnie z gry...klikam koniec tury Brytyjczycy ze znaczną przewagą atakują Sztokholm - odpieram ich, kolejne państwa "wykonują swoje ruchy", przychodzi kolej Dani która atakuje jeden z moich fortów i tu następuje nieszczęście :/ podczas ładowania bitwy gra mnie wywala co zdarza się niezwykle rzadko żeby nie powiedziec w ogóle.... wczytuje savy sytuacja się powtarza...Brytyjczyków odpieram podczas "ruchu" Duńczyków i ładowania bitwy znowu klops i aut :/ jest szansa jakoś to obejśc czy niestety moja ciekawie zapowiadająca się kampania właśnie się zakończyła?
Z góry dzięki za informacje i pomoc :)
Pozdrawiam
Zyraf :D
A ja mam problem takiej natury. Dawno temu już odinstalowałem ETW i ostatnio zapragnąłem pograć znowu z jakimiś modami ( to pierwszy problem co polecacie) , jednak przy samym włączaniu gry robi się głośne bumm , nawet błąd się nie pokazuje i zawiesza się tak :/ - poprzednio dobrze chodziło a teraz nie chce , nawet rejestr sobie wyczyściłem , żeby komp lepiej chodził :/
Pojawił się kolejny problem...poprzedni udało mi się ominąc oddając fort bez walki i dopiero w kolejnych turach doprowadzając do potyczki...niestety z aktualnym problemem nie potrafię sobie poradzic. Mianowicie klikam "koniec tury" i kolejno komputer analizuje tury kolejnych państw dochodzi do Konfederacji Marackiej i ciach "tura" trwa i trwa niesamowicie długo blisko po godzinie dopiero "tury" idą dalej - znów szybciutko to przelatuje i mój ruch...
Nie wiem jak to ominąc, naprawic, ogarnąc :/
Zaznaczę że nie śledzę ruchów komputera jeśli chodzi o tury - mam tą opcję wyłączoną
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
miałem kiedyś podobny problem, jedyne, moim zdaniem rozwiązanie, to zacząć grę od nowa :?
a ja mam następującą sytuiację : mam ETW i NTW, oraz dóch kumpli tylko z ETW no i chcemy se pograć razem - ale okazuej sie że mamy niekompatybile wersje gry. Mimo ze przeciez Steam musiał łątki do ETW im wprowadizć i powinno wszystko dorbze dziąłać. Czy ktoś wie o co może chodzić>???
A ja mam taki problem: W kampanii wojny siedmioletniej, gdy odblokowuję chapter drugi po zdobyciu fortu Niagara, kliknięcie klepsydry oznacza za każdym razem zwiechę na fladze Francji i trzeba ALT-CTRL.... Ma ktoś coś takiego?
No i żęby się nie zatarło: post kolegi powyżej:
Cytat:
Zamieszczone przez Arindal von den Heiden
Wersja językowa u każdego ta sama? Bez różnych patchy czy modów?
Żadnych najmniejszych, ani z multi ani z kampaniami w singlu, ani w ETW, ani w NTW. Gram na wersjach angielskojęzycznych bez żadnego moda. Jeden jedyny raz miałem "niezgodność wersji" gdy próbowałem grać w NTW ze znajomym mającym polskojęzyczną wersję i moda na strzelanie trzema szeregami.Cytat:
Zamieszczone przez czaPla
Witam, może wie ktoś co należy zrobić gdy podczas kupowania DLC wyskakuje informacja o błędzie wewnętrznym ?? Miałem taki problem z DLC do Napoleona ale po kilku próbach udało mi się kupić. Środki na pay pal są bo sprawdzałem. Pozdrawiam