Nie był :P Dlatego pytam kim był ;)
Wersja do druku
Nie był :P Dlatego pytam kim był ;)
Nie był człowiekiem? Chyba przesadzasz. Kim był w takim razie? Demonem jakimś? Pół orkiem? :lol:
Volgefrotz jest (prawdopodobnie) wiedźminem-renegatem. POkonał Geralta wręcz, a będąc potężnym czarodziejem mógł spokojnie pozbyć się kocich oczu na przykład. Namawiał Geralta do przejśćia na klasę czarodzieja, tak jak i on to zrobił.
Ale to są tylko twoje domysły, prawda? Nigdzie nie było napisane, że Vilgefortz był wiedźminem-renegatem (ta teoria śmierdzi mi dennym " wyszczerbionym" serialem).Cytat:
Zamieszczone przez mefisto7
Równie dobrze mogę powiedzieć, że i Bonart był wiedźminem.
moje "prawdopodobnie" znaczyło właśnie że to moje domysły :P
No właśnie, możemy jedynie snuć domysły "kim był naprawdę", ale pewnych informacji z sagi nie mamy.
Dlatego IMO zadający powinien zmienić pytanie, na takie, na które odpowiedź jest pewna i bezdyskusyjna
Tak, to bylo pytanie w stylu: Dlaczego Geraly mial takie powodzenie u kobiet? Odp: Prawdopodobnie mial 25 cm donga
Wystarczyło odpowiedzieć "Nie wiadomo" i proszę się mi tu nie wytrząsać o domysłach i dyskusjach na temat tej postaci ;)
To zadam inne pytanie: Od ilu zębów zginął Geralt?
Trzech
Przede wszystkim to nie wiadomo z sagi czy zginął, jest to prawdopodobne ale pewne znowuż nie :P Aczkolwiek naćpana białą mewą Ciri faktycznie wieszczyła że zginie od 3 zębów (i faktycznie widłami dostał w czasie pogromu)