Kurcze a zostało mi 10 osad do wygrania gry Rzymem na VHCytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Wersja do druku
Kurcze a zostało mi 10 osad do wygrania gry Rzymem na VHCytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
I zaczynają się cyrki... Patch co kilka dni. Nowa kampania co kilka dni. Coraz bardziej mam dość i chyba spasuję ten tytuł.Cytat:
Zamieszczone przez Oskar
Nikt nie zabrania Wam kończyć kampanii. Ja swoją zaczął po wyjściu pierwszej bety i sobie powoli gram. Mankament mojego uporu jest taki, że z każdą kolejną poprawką mam coraz gorszą wydajność na mapie kampanii.
Tak, pierwszy. Drugi jest jeszcze w wersji beta. Możesz go ściągnąć poprzez steam, lub tak jak ja - zaczekać aż będzie pełny i się sam ściągnie.Cytat:
Zamieszczone przez CzarnyElo
Po tym patchu (2.0 beta) grając swebami wywala mnie do windy z niewiadomej przyczyny podczas 3 tury... A np grając spartą, macedonią i wszystkim innym jest tak jak byc powinno.
Dlatego czekam,aż gra stanie się grywalna.Wtedy zacznę kampanię:DCytat:
Zamieszczone przez proud
W sumie spróbowałem ani jednego crashu i kampanie skończyłem wiec wszystko okCytat:
Zamieszczone przez proud
Właśnie zaobserwowałem taką dziwną rzecz...odpaliłem prolog - na mapie kampanii 70 FPS..dobra...Odpalam kampanię Rzymem - 30 FPS-ów...Trochę dziwne,przed beta patchem tak nie było...
Po reinstalacji steam dociągało mi z neta 1,10 gb i nie wiem co to jest. Niby gra chodzi lepiej, mapa kampanii szybciej, ale też ai działa lepiej. Neka mnie małymi oddziałami robi desanty na tyły mojej armii podczas oblężenia broni murów i wypowiedziała mi już 1 raz wojnę gdy posiadałem całe obecne UK. Dziwne rzeczy z tym Rome się dzieją
Witam. Jak znaleźć ten pach w steam?