Fakt, za bardzo jadzie od nich mrokiem średniowiecza. :)
Wersja do druku
Fakt, za bardzo jadzie od nich mrokiem średniowiecza. :)
Mod ma własny model husarii na screenie w 1 poście
http://www.gry-online.pl/S055_forum.asp ... D=12325051 a tu muszkieterowie brytyjscy
Kiedy będzie patch?
Araven, wiedziałem że ty uwielbiasz grać Gruzją, ale bez przesadyCytat:
Zamieszczone przez Araven
W sumie racja jednostki z XI wieku w modzie o XVII wieku to lekka schiza :?
Nie ekscytujcie się, nie wiedziałem, że w modzie jest super Husaria. W poście nr 1.
Jakbym ją widział wczesniej to bym nic nie proponował, sądziłem, że nie ma tekstury żadnej.
Sadam86 mnie uświadomił, że husaria jest. A skoro jest to nie wiem po co dyskusja o niej.
Szczerze? Jeśli wziąć na warsztat Chanat Krymski to byłbym skłonny stwierdzić, że ten typowy ordyniec nie różnił się uzbrojeniem i wyglądem znacząco od tych co przemierzali stepy Mongolii (nawet jeśli dzieliło ich 600 lat ;)).Cytat:
Zamieszczone przez EliminatorT
Ale mowa jest tu o RP , bo w sumie to jedyna frakcja jaką grałem w Potopa Total War.Aha i nigdzie tych armat i jeźdzców znaleźć nie mogę.BA nawet nie jestem w stanie zebrać taich sił.No chyba ,że wyciągnołeś cały garnizon z wszystkich miast.Wtedy może i obronimy się przed kozakami,ale za chwile 90% naszych miast się zbuntuje.
Napisałem kilka postów wyżej, czemu zaproponowałem tą jednostkę, myśląc, że nie ma żadnej innej w modzie.
Moja propozycja nie wynikała ze złej woli, czy nieznajomości historii i realiów w XVII wiecznej armii polskiej.
Propozycja była wynikiem nieporozumienia.
Ty z większością modów masz problemy.
To beta. Na patch czekaj.
Autorzy napisali, zmiany i poprawki zbiorą do kupy.
Na razie ich nie ma.
Araven, spokojnie. Nikt do tematu nie wraca. Eleminator swój post powyżej do mojego wyższego, który był odpowiedzią na jego powyższy. Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe.