ma ktos jakis pomysl co zrobic gdy chce rozpakowac i zabiera ma 7gb z C a wiecej wolnego nie mam i nie chce rozpakowac
Wersja do druku
ma ktos jakis pomysl co zrobic gdy chce rozpakowac i zabiera ma 7gb z C a wiecej wolnego nie mam i nie chce rozpakowac
Jak masz inną partycję to przenieś na nią archiwum z C i tam rozpakuj.
wlasnie jest na innej xd a i tak pobiera z C na start 7gb ~~
Witam. Mam pytanie, a mianowicie czy ten mod w wersji 0.5 ma spolszczenie? Z góry dziękuje za odpowiedź ^^
Nie posiada no chyba że ktoś przez ostatnie kilka dni zrobił aktualizacje spolszczenia z innej wersji DaC.
Po drugie po co Ci spolszczenie jak tam nie ma żadnych trudnych słówek ? Jeżeli grałeś w podstawkę po polsku to powinieneś sb dać rade spokojnie nie z tym modem
Zwyczajnie wolę gdy wszystko jest po polsku bo to wtedy jest jasno i klarownie,a poza tym taki submod w finalnej wersji moim zdaniem zasługuje na spolszczenie.
Temu submodowi dużo brakuje do finalnej wersji :)
Wyszla wersja 0.51. Pisze w pośpiechu więc nie wstawię linków.
http://www.moddb.com/mods/divide-and...uer-patch-0511 oto patch do wersji 0.51 :)
Witam, mam pytanie,a mianowicie jeśli bedę grał Dunedainami to po wykonaniu wszystkich punktót ze zwykłej wersji moda staną się oni Arnorem? z góry dziękuje ^^