Ciężko mi powiedzieć bo nie grałem w najnowszą wersje jeszcze.
Wersja do druku
Ciężko mi powiedzieć bo nie grałem w najnowszą wersje jeszcze.
Jest spolszczenie do tego ogromnego moda?
Nie :)
Jeżeli taki problem już był, to przepraszam, ale musiałem przeoczyć w czasie lektury tematu. Gram na IS z polskimi jednostkami na wersji 4.5, ale cały czas wywala mi na turze Osmanów, niezależnie od tego, czym gram. Da się jakoś naprawić ten problem? Mam moda Brana, ale on nie pomaga.
EDIT: Chyba ma to związek z sojuszem Berberia - Osmani, bo grając Osmanami wywala mnie przy próbie zerwania tego sojuszu,
W której turze i wywala oraz jak to dokładnie wygląda?
Osmanie zrywają sojusz z Berberią i wtedy wywala gdy ty grasz turkami. A próbowałeś grać innymi nacjami to samo?
Grałem Polską - wywaliło w pierwszej turze u Osmanów, powtarza się to u wszystkich innych frakcji i ma to związek z Berberią. Już wiem, że to ma związek z modem Brana - gdy go nie mam, nie ma problemu, ale z tego co pamiętam, bez tego moda często będzie wywalać w dalszej fazie gry. Który z modów Brana może być używany bez crasha? Wersja ++ i z Volley Fire mi crashują.
Zainstaluj zwykły podstawowy Bran_Empire_AI.rar. Powinno wtedy wszystko ładnie śmigać.
Szkoda, że nie ma spolszczenia. Będę zatem musiał wybrać Darthmoda....
Angielski w total warach jest na poziomie 13 latka, serio nie ma co porzucać tego moda ze względu na wersję językową :)
Ale w ID zangielszczenie jest żałosne, jak ja grałem to opisy wielu jednostek po rosyjsku były np.