10 sierpnia premiera, także da się bez problemu ;)
Wersja do druku
DLC z pre orderem dotyczy tylko kupna przez steam? Jak tak to marny interes.
Nie, nie dotyczy. Również zakup wersji z muve powoduje, że klucz do DLC dostaniesz do 10 sierpnia.
http://store.steampowered.com/app/45...AMMER__Norsca/
Jest opis nowych mechanik - zapowiada się ciekawe półtora miesiąca przed WTW II ;)
"Zakup w wersji z Muve"- to tyczy się tylko cyfrowych edycji mam rozumieć? Wersję pudełkowe otrzymają DLC w dzień premiery W2?
Nie. Mają podobno wysyłać klucz osobno.
Miło wiedzieć, a czy dla forumowiczów jest przewidziana zniżka jak to bywało poprzednimi razami?
Co do zniżki - to na chwilę obecną jej nie ma. Może będzie w niedalekiej przyszłości, ale nie mogę tego obiecać. Ogólnie jest planowana, tylko nie wiadomo co z tych planów uda się zrealizować. Trzymajcie kciuki za Lorda Legionistę aby udało się jak najwięcej. Jak tylko będziemy znać jakieś konkrety, na pewno się o tym dowiecie.
W nowym DLC dziwią mnie fimiry, które według mojej wiedzy powinny być w Albionie, a nie w Norsce.
A ja już zdecydowałem że będę się rozbijał po świcie ciapkiem. Roster mi się bardzo podoba, no może poza tymi ptakopodobnymi potworami, nie kojarzę ich z niczym.
Za to mam nadzieje że przy okazji przerobią jakoś chaos, bo jak czyta sobie człowiek opis mechanik Normenów, a później popatrzy na to co ma choas...
Inne pytanie. Norska może podbić każdą osadę czy tylko te z portami i stolicami (Karak a Karak)?
Z opisu mechaniki wynikało by że tylko nadmorskie i stolice. Ale czy dobrze go interpretuję okaże się dopiero po 10 sierpnia.