-
Re: Piłka Nożna
Kretek to trener bez jajeczny. Do każdego meczu podchodzi tak samo (nieważne czy to pojedynki z Legią, Bełchatowem czy Arką, Polonią), piłkarze w ogóle nie czują przed nim respektu i nie potrafi ich zmobilizować. Wzmocnień trzeba zimą szukać na gwałt i sprzedać drewna pokroju Kuklis, Grzeszczyk, Durić czy Szymanek. Wczoraj w meczu z Zagłębiem środek pola u nas nie istniał :evil:
-
Wreszcie strzelamy bramkę jako pierwsi. Jagiellonia nie stara się murować bramki i w efekcie mamy całkiem ładny mecz. Pięknie wyglądają trybuny z kompletem kibiców :).
-
Zgadzam się z przedmówcą. Ładne uderzenia Legii z daleka i fajne rozgrywania piłki w polu karnym. Pierwsza połowa bardzo udana, a gol właściwie nie do obrony, bo uderzenie było precyzyjne. Liczę na Jagę ;)
-
Zerkałem na mecz Legii z Jagiellonią mocno trzymając kciuki za Jagę...Niestety, moje przewidywania się sprawdziły Legia zaczęła grać swoje po okresie wahań formy...Jak trener ma wolną rękę i zaufanie właścicieli to zawodnicy też zaczynają inaczej postrzegać swoją pracę...Tyczy się to obydwu zespołów.
-
Co nie zmienia faktu, że 1 gol ukradziony, mecz potoczył by się wtedy inaczej. Chodź Jaga nadal ma problem z meczami na wyjazdach i ostatnio lekki kryzys jest, nie grają tak ładnie jak kiedyś.
-
Po przyjściu z meczu Zawisza-Jarota [zwycięstwo 3:0] oglądałem mecz Jagi z Legią od drugiej połowy-co do drugiej bramki, to nie powinno się zostawiać bramki bez bramkarza, lepiej przegrać 0-1 niż 0-2, a po takim rzucie wolnym bramkarz nie miał żadnych szans na strzelenie gola 8-)
-
OskarX, jaja sobie robisz? Przecież to była ostatnia akcja meczu, w takiej sytuacji wyjście bramkarza do ofensywy to normalka.
Nie wiem jak było z tą ukradzioną bramką, bo oglądałem od 40 minuty jakoś, ale IMO Legia mocno dominowała na boisku i zwycięstwo jak najbardziej zasłużone. Ułożyła się już w Legii wyraźna pierwsza jedenastka, chociaż w składzie bardzo innym od tego, którego spodziewano się przed sezonem. Dobrze, że wreszcie udało się strzelić pierwszą bramkę i skończyć mecz na zero z tyłu.
-
Ostatnia akcja pod bramką Legii i Legia zdobywa bramkę 8-) Tak, dominowali wyraznie na boisku, lider dostal 2:0 mam nadzieję ,że lech szybko wskoczy na wyższe miejsca
Cytat:
A co da 5 miejsce?
Chyba lepiej zacząć odrabiac straty i miec np. to piąte poki co, niz siedziec na koncu tabeli
-
Ktoś tam gadał, że jeśli Lech wyjdzie z fazy grupowej LE teraz, to w następnym sezonie mamy 5 drużyn w pucharach(a mistrz będzie zaczynał od 4 fazy eliminacji LM).
-
To całkiem zacnie, chociaż brzmi zbyt ładnie żeby było prawdziwe :D. Możesz podać źródło?