To Baltic Arena ma byc wzorowana na Allianz :)
Wersja do druku
To Baltic Arena ma byc wzorowana na Allianz :)
Jak dla mnie dla Widzewa za duży 25 do 30 to max, sorki ale tak jak nie wieżę że u nas w Białym będzie przychodzić te 24 tys(komplet będzie ale 3 razy na sezon max) to i tak nie wieżę że w mieście gdzie istnieje tak samo mocny drugi klub będzie 33 tyś, no nic.
Hej poznaniaki będziecie 17 na reprze? bo jbc ja zapewne będę jeszcze nie wiem gdzie czy na sektorach gdzie bilety dostało ozsk czy na innych, jak ktoś będzie i chce się spotkać walić na gg czas się znajdzie bo zamierzamy wcześniej przyjechać aby coś wszamać po podróży, jbc moja banda i ja będziemy stali koło naszej flagi "Mońki" herbu J na niej nie ma więc po tym nie szukajcie , bo na reprę jeździmy jako Promień Mońki a nie jako FC Jagi.
w Chorzowie skandaliczne zachowanie napinaczy ze Scorpiona, wynik wiadomo - nyndza.
Milanos - chętnie bym podbił, ale jeszcze zobaczę czy dam rade.
Znowu Lech 1 połowa fatalna, 0:2 i mogło być spokojnie 0:3, czy nawet 0:4, druga połowa i dwie takie bramy :D
Nie zazdroszczę kibicom Lecha Poznań, i dalej uważam że zwalnianie trenerów, to nie jest rozwiązanie problemów drużyny,w tym wypadku Zielińskiego to błąd.
---------------------------------------------------------------------
Trochę historii, częściowe wyjaśnienie fenomenu dawnego Widzewa i innych polskich drużyn, reprezentacji itd...Niektórzy nasi zawodnicy reprezentujący nasz kraj w reprezentacji powinni czasami z takimi rzeczami się zapoznać, ale czy to coś by dało?
Więcej... http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35137,8622 ... z14y2gAAFpCytat:
Możejko: - W środku tygodnia zdjęty gips, a w sobotę mecz. Zastrzyk ze znieczuleniem i na boisko. Kiedyś przyjechał trener Andrzej Strejlau, bo chciał mnie powołać do młodzieżówki. Musiałem zagrać. A z bólu ledwo na oczy widziałem, biegałem tylko w linii prostej, bo nie mogłem gwałtownie skręcać. Przy boisku była bieżnia. Sybis ze Śląska puszczał piłkę z jednej strony, a z drugiej po tej bieżni mnie obiegał. Ale się grało, nikt nie narzekał. A teraz piłkarza coś zakłuje i leci do lekarza. Inne czasy. Kiedyś się człowiek ze sobą nie cackał. Pamiętam, jak przed jakimś meczem bandażowaliśmy Wiesia Chodakowskiego, bo miał połamane żebra. Albo taki Mirek Tłokiński, kiedy zeszły mu paznokcie na stopie, to do butów wciskał gąbkę i sprawdzał, czy może nogą poruszać. I grał.
Już wtedy obowiązywała zasada: "Schodzisz z boiska, znaczy masz urwaną nogę".
Już to czytałem i przecież to jest śmieszne :lol: zdrowie najważniejsze, idiotyzm biegać z poważną kontuzją "bo się jest twardym" a potem powikłania i kule, jak zawodnik sobie np. coś skręci to go się zdejmuje i tyle, bo co z tego że rozgrzany jeszcze trochę pobiega, skoro będzie grał i tak 2x słabiej, a potem ciężki uraz i długa pauza? To trochę tak jakby kazać siatkarzom trenować w kółko superdunka i ignorować ból stawów i kolan, bo tylko cioty dbają o to, co z nimi będzie za 5 lat. I kolejny przytyk w stronę naszej reprezentacji, w czym to ma pomóc? Co takiego złego robią na tym polu piłkarze? Jeleń ma przyjechać na zgrupowanie z rozwalonym kolanem z którym nie wiadomo, co się dzieje?
Bardzo inteligentne, pewnie bardzo pomógł drużynie.Cytat:
A z bólu ledwo na oczy widziałem, biegałem tylko w linii prostej
Szanowny Dragonicie i Kizi :)
Każdy w czytanym tekście dostrzega to, co uważa za stosowne. Ja widzę twardych gości, którzy mieli motywację by coś osiągnąć, bo poza niewątpliwym talentem, mieli też serce do walki itd...I osiągnęli, na przekór temu co napisaliście w swoich postach. ;)
-----------------------------------------
Cytat:
Dragonit
Widocznie oglądamy różne reprezentacje Polski w akcji, ja uważam że mając w perspektywie tylko i wyłącznie mecze towarzyskie, to nasi zawodowcy nie grają z takim zaangażowaniem, jak potrafią w swoich klubach. Ale nie chcę się kłócić , każdy ma prawa do oceny według własnego doświadczenia i uznania. Może i masz rację, że w 2012 roku, staną się na tyle mobilną i mocną drużyną że nie będzie miało znaczenia jak grali wcześniej. Mam nadzieję, że masz rację ;)Cytat:
I kolejny przytyk w stronę naszej reprezentacji, w czym to ma pomóc? Co takiego złego robią na tym polu piłkarze?
---------------------------------
Ale nie czas żyć tylko historia, zobaczymy naszych z WKS w akcji, co pokażą. :?:
Panowie ja ma do Was takie małe pytanko. Po co Polacy jeżdżą po całym świecie i graja z murzynami skoro będziemy grać w Polsce i tylko z europejczykami :lol: