Krwi i przemocy nie mogli dać za free, bo to by im automatycznie podwyższyło PEGI z 16 na 18. Poza tym już od Szoguna 2 jest to w formie płatnego dodatku.
Wersja do druku
Krwi i przemocy nie mogli dać za free, bo to by im automatycznie podwyższyło PEGI z 16 na 18. Poza tym już od Szoguna 2 jest to w formie płatnego dodatku.
krew i przemoc będzie dodana tylko razem w zestawie z jednostkami khorna do armi chaosu
Szybciutko tylko napiszę, że mam za sobą gdzieś 15h grania i jest to naprawdę dużo patrząc ile mam obecnie obowiązków i mogę napisać, że jestem zachwycony. Kampania Wampirów, ekspansja na zachód 65 tura gdzieś. Na takiego Total Wara czekałem. Gdzie rasy naprawdę różnią się między sobą, a nie tylko, że piechota jednego państwa ma trochę więcej obrony, a drugiego trochę więcej ataku. Wojny klonów. No i te jednostki - kto chociaż raz posłał Vargheisty na mury obleganej twierdzy lub przepuścił szarżę Varghulfem, wie o czym mówię. Nie wyobrażam sobie, by dzisiaj wieczorem nie pognębić Imperium. :)
Witam!
Mam problem z poradnikiem w grze. Podczas klikania na szczegóły jednostek, otwiera sie okienko z poradnikiem, niestety jego treść to jedynie "105". Czy ktoś wie, jak to naprawić? Z góry dziękuję za pomoc
Wiele można tej grze zarzucić, ale CA na prawdę dobrze ją zoptymalizowało, przed chwilą miałem na ekranie prawie 10000 żołnierzy i w tle Altdorf i mój 3 letni komp dawał radę, w Atille miałem problem zagrać normalną bitwę, a Warhammer jest tak samo ładny i na prawdę daje radę.
Nie jest tak samo ładny, ale fakt daje radę z fpsami :)
Ja mam wszystko na średnich plus modele budynków i jednostek na wysokich i tekstury na wysokich, w atylli miałem tak samo i jak dla mnie jest identycznie, ale pewnie na najwyższych ta różnica jest odczuwalna, nie wypróbuje bo nie potrzebuje kominka w domu na razie :D
Czepiacie się :D mnie gra się mega przyjemnie,nie znam świata warhammera prawie w ogóle ale ten total war przypadł mi do gustu od razu :D
Nikt sie nie czepia, poprostu pisze ze grafika jest gorsza w porównaniu do Attyli ;)