Wątpię, to pierwsza porażka od kilku meczów. Raczej za 1 mecz go nie wypieprzą, to nie Polonia. Chociaż szkoda że sędzia ma tak dużą rolę w zaprzepaszczaniu ciężkiej pracy Legii.
Wersja do druku
Wątpię, to pierwsza porażka od kilku meczów. Raczej za 1 mecz go nie wypieprzą, to nie Polonia. Chociaż szkoda że sędzia ma tak dużą rolę w zaprzepaszczaniu ciężkiej pracy Legii.
Fakt, masz rację, i też nie lubię takiego sposobu sędziowania. :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Czik
Zagwizdał karnego gdzie nie powinien, odgwizdał faul przy golu dla Legii którego nie było, jeszcze coś było ale wk*rwiony jestem i jednym okiem oglądam. Kompromitacja. Tak zapier*ol żeby odrobić straty i wszystko w cholerę przez takiego jeb*nego bambusa sędziowskiego. Mam nadzieję że go dopadnie impotencja albo pieprznie samochód, jednego idiotę mniej. Powinien po tym meczu stracić robotę.
No musze przyznac, ze Legie skrzywdzono.
Ciekawy układ meczów w czołówce: Legia pobiła Lecha, Lech Wisłę, a Wisła Legię. Papier-kamień-nożyce.
Fakt, Wisła była lepsza, ale na pewno nie zasłużyła na wygraną 4:0, bo to wynik jak w meczu Barca - Wisła, a porównać tych spotkań nie sposób. Mecz w wielu momentach był wyrównany, Legia miała wiele sytuacji, ale sędzia z dupy, pseudo karny i nie odgwizdanie jedenastki na Manu, która była bardziej ewidentna ... no i trochę pecha Legia miała. Brożek dostał powołanie i 2 bramy oraz asysta :D a zaczął tak niemrawo, że znowu mi się cisnęły na usta "Paweł chybił-trafił". Cracovia dobry mecz, 2 bramki na wyjeździe i remis, pocisnęli :lol:
Borussia nadal wymiata, Piszczek chyba miał asystę, ale nie jestem pewien, dobry występ, Błaszczykowski trochę mieszał, Lewy słabo. 2 bramka dla Dortmundu :lol:
Wygląda na to, że Borussia idzie na mistrza. Szkoda tylko, że znowu Błaszczykowski i Lewandowski zagrali ,,ogony", a tylko Piszczek gra regularnie w pierwszym składzie.
Wie kto z sympatyków Widzewa, co się tam w drużynie dzieje? Z prasowych doniesień wynika to co Nagano napisał, trener nie panuje nad drużyną, przecież nie mają aż tak złego składu, by takie wyniki osiągać :?:
1 malo,2 malo,3 malo,4 musiala zadowolic fanow Bialej Gwiazdy :shock: Teraz nie pozostaje nic innego jak wykorzystac porazke legii i wygrac w Kielcach zeby odskoczyc na 5pkt przed Korona i 7pkt przed Wisla ;) Spodziewam sie raczej zachowawczej gry na jedna gora dwie bramki na korzysc Jagi rzecz jasna ;)
Zas jezeli jeszcze Lech dokopie Lechi to bede wielce uradowany z ukladu w "czubie" tabeli Extraklasy ;)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... meczu.html
Niestety zatrudnienie Zielińskiego było tylko kaczką dziennikarską.
Przyczyn jest pewnie kilka. Z tych najważniejszych to po pierwsze brak podstawowego składu. Ciągle ktoś wypada za kartki lub kontuzje. Niektórym piłkarzom się kończą kontrakty i chyba zwyczajnie się im nie chce biegać. Mówi się o przejściu Robaka do Legii, Mielcarza i Lisowskiego do Polonii, Sernasa na zachód. Są też plotki o problemach finansowych (tylko skąd się wzięły w klubie, który ma jeden z najwyższych budżetów w lidze? :? ). No i nasz Jose Kretek. Ma taką niewinną facjatę, że powinien juniorów młodszych uczyć piłkę kopać :D Mnie przynajmniej by nie zmotywował do cięższych treningów chociaż nigdy u niego na treningu nie byłem także może się nie będę wypowiadał ;)
Ostatnio oglądanie meczów Widzewa doprowadza mnie do siwienia :P