-
Takie małe spostrzeżenie, ale chyba na tym forum powstaje więcej komplikacji do Bellum 7.0 niż u samych włochów czy TWC (tam wciąż nie dorobili się najprostszej wersji angielskiej, a włosi cieszą się jak dzieci z tego że w końcu można pobrać moda z torrenta), a o jakimś patchu wydanym przez włochów nawet nie wspomnę, a parę błędów jest:)
-
Araven - instalowałem i wszystko śmiga ale nie mogę znaleźć nigdzie linku do submodu portretów ...macie może linka?
-
Chyba jedyny link do pobrania wygasł, może ktos ma to wrzuci...
-
Kurcze bo to dobry modzik był , a jak tak bardzo mi go brakuje:/
-
Włosi się robieniem patcha nie chwalą, ale może zrobią. Oby, to poprawią błędy w nowych nacjach.
-
Witam wszystkich. Jestem nowy ale Total Wary to mam wymaniaczone na maksa. Mam problem z ladowaniem sie tur w tym modzie. Trwa to okropnie dlugo zbyt dlugo, odbiera to cala przyjemnosc gry. Jest na to jakis sposob ?
-
Może mi się zdaję, ale po porównaniu wersji 6.3 i 7 podczas dużych bitew w siódemce płynność jest mniejsza? Pewnie to wynika z tego że Włosi podrasowali jednostki. Macie jakiś pomysł (jakieś programiki) żeby wycisnąć z mojego staruszka (intel core 2 duo 1,80, 2 Giga ramu , gf 7600gs 256, Win xp) maksa?
-
Podkręcić grafę ;) Podaj dokładną jej nazwę, wiele gsów kręciło się go GT bez problemu. Spróbuj też trego patcha 4GB.
-
-
Poczytajcie tutaj: http://forum.totalwar.org.pl/forumdi...ja%C5%9Bnienia
Jest tam mi.in. o patchu 4GB poprawiającym wydajnośc.
W dziale Bellum jest temat Poprawa wydajności Bellum i innych gier, też warto zajrzeć.
Tury w BC 7 chodzą dużo szybciej jak w BC 6.3.
Płynność? wg mnie zbliżone, animacje są lepsze i tło często.