Dawno nie gralem w Bellum,ostatnio to tylko Rome II i ten Attylla ale coraz gorzej z Total War a jak jeszcze jakis warhammer zrobią to pozegnam sie z tą serią, a fajna byla.Od Medivala II tylko w to gram,TW hehe juz tyle lat hehe.A 40cha na karku
Wersja do druku
Dawno nie gralem w Bellum,ostatnio to tylko Rome II i ten Attylla ale coraz gorzej z Total War a jak jeszcze jakis warhammer zrobią to pozegnam sie z tą serią, a fajna byla.Od Medivala II tylko w to gram,TW hehe juz tyle lat hehe.A 40cha na karku
Spoko, że Medek wraca czasem do łask, ale to już temat na inny dział, a nie pomoc techniczną.
Żeby offtopu nie robić daj znać czy odpali.
Dziala wersja włoska heheh,pozniej spolszcze go bo musze trening zrobic.Do pozniej i dzięki
Witam... mam problem z odpalenie moda .jak naciskam ikone zeby go wlaczyc wyskakuje jakis ekran czarny z jakimis napisami bat cos tam i nic sie nie dzieje ...moze mi ktos pomoc zebym mog sobie odpalic tego moda ,,
Pewno źle zainstalowałeś... Jaki masz system i gdzie dokładnie wrzuciłeś moda?
Witam... mam problem z odpalenie moda .jak naciskam ikone zeby go wlaczyc wyskakuje jakis ekran czarny z jakimis napisami bat cos tam i nic sie nie dzieje ...moze mi ktos pomoc zebym mog sobie odpalic tego moda ,,
Moja sciezka to..Steamapps/common/Medieval/mods/Bellum Crucis 7.0/Bellum Crucis 7.0..mam w pierwszym folderze Bellum Crucis 7.0..utworzony drugi o tej samej nazwie ..moze mi ktos podac jak zainstalowac moda ..krok po kroku ...dziekuje za pomoc
Ścieżka powinna wyglądać Steamapps/common/Medieval/mods/Bellum Crucis 7.0 niepotrzebnie w Bellum Crucis 7.0 utworzyłeś kolejny folder Bellum Crucis 7.0
Zrobilem jeszcze raz instalke tego moda ..i mam tak w sciezce jak podales ...ale dalej mam ten problem ze wyskakuje mi to czarne okienko ?? i mi sie nie wlancza mod ..
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...a-wersji-steam instalujesz wg rozwiązań podanych w 1 lub 2 poście? Inne mody działają?
Prawidłowa ścieżka to Medieval/mods/BellumCrucis7 (nie żadne 7.0 ani żadnych spacji) i nie może być żadnych więcej katalogów, czyli w tym ostatnim ma być plik Bellum Crucis 7.exe.
No i druga sprawa to właśnie to co podał sadam86, czyli jak odpalić wersję steamową.