-
Ok to ja pauzuję raczej do 28 czerwca, dogram w Warhammera.
Lwie Serce
Narracyjne Ci podam sposób liczenia, wymyślam kolejny prostszy, jak będę z niego zadowolony to Ci zapodam, nie będzie trzeba liczyć narracyjnych.
Generator to zapodam na PW do losowania rzutów Fate, chyba, że masz jakiś z sieci albo kości w domu i będziesz sobie rzucał? :faraon:
-
Chciałem wyruszyć na wyprawę na miasto po odpowiednie kości. ;D Ale skoro masz generator to chętnie skorzystam. :D Dzięki.
-
Generator jest świetny i znacznie ułatwia prowadzenie różnych systemów. Jeszcze raz dzięki Aravenie.
-
Chodzą słuchy, że zbliża się start PBF'a w realiach Wiedźmina :)
Chciałam więc poinformować, że jutro wyjeżdżam trochę odpocząć od tego wszystkiego co się dzieje wokoło. Jeżeli historia ruszy wcześniej to nie lećcie zbyt szybko bym mogła w czwartek-piątek nadrobić :P
Jeżeli też znajdą się chętni do dalszej gry w Lubawie i Man wróci do aktywności to z chęcią będę pisać moją historię. Może gdzieś tam najdzie mnie większa wena i chęci do twórczego działania :F
-
Ja w Lubawę będę grał dalej.
-
Start nowej przygody w Wiedźminie to chyba najwcześniej tego 28 czerwca. Może nawet uda się mi do tego czasu skończyć Warhammera.
DP raczej po Wiedźminie dopiero.
-
Jak Lubawa ruszy normalnie to mogę grać, a jak tak jak obecnie to nie gram. Wiedźmin najszybciej 28 czerwca ruszy dokończenia Al_Haik i powrót na kontynent potem.
-
Wpadłem na pomysł by założyć temat w którym moglibyśmy zgłaszać swoje nieobecności. Wielu z graczy uczestniczy w kilku sesjach na raz i moim zdaniem nie ma co pisać w każdej z osobna że "nie będzie mnie od do" tylko napisać raz w temacie temu poświęconym gdzie ponadto będzie dużo łatwiej taką informację znaleźć. Co o tym myślicie?
-
Dla mnie jako MG wygodniejsze jest, jak ktoś mi napisze bezpośrednio w danej przygodzie, że nie będzie go od x do y - bym ją zatrzymał, a nie ubijał mu BG.
Jako gracza - to żaden problem skopiować napisany post do każdej z osobna sesji w której biorę udział.
-
Ok, to była tylko luźna propozycja właśnie z myślą o MG :). Skoro jest dobrze jak jest to nie ma co nowego tematu w takim razie tworzyć.