Dzisiaj kończy się pierwsza runda, więc raczej nie.
Wersja do druku
Taki urok tej serii, że głównie gramy w męskim gronie, więc nie wypada dłużej niż kilka godzin trzymać jakiejkolwiek urazy. Najważniejsze, żeby turniej był udany, a wszelkie konflikty proponuję zawiesić na czas jego trwania. Potem możemy się znowu ścierać na forum. :P Tak poza tym, udało mi się uzyskać kontakt z Pablem, będzie dzisiaj grane. :D
Dzięki Jastrząb, miło poczytać że nie tylko ja marudzę na tym forum :lol2:
Pytanie do osób nie mających DLC z ROR dla Imperium. Czy możecie zahostować grę mp z wybraną mapą Obrzeża Altdorfu? Bo ja i Stanowicz (tak się składa) nie mamy tego DLC i tak samo nie mieliśmy opcji wybrania tej mapy, była dla nas na szaro.
No i jak tam, wszystkie mecze udało się zagrać? Byłby to fenomen turniejowy, gdyby nikt nie nawalił w pierwszej kolejce.
A tak poza tym u nas w grupie grubo. :P
No niestety musieliśmy zmienić mapę bo nie mieliśmy jak.
Od razu zgłaszam, że środa i czwartek jestem kompletnie niedostępny a w piątek wracam dopiero goło 18:00.
Jestem pod wrażeniem Panowie, zagraliśmy wszystkie mecze I Rundy w terminie (TUFF i Pudzilla są w trakcie). Biorę się za rozposywanie II rundy i oby tak dalej! :D
Szacunek Panowie.
http://cdn1-www.forums.sherdog.com/d...jpg?1449707057
Zauważyłem że w większości meczów chociaż raz pojawiali się jaszczuroludzie, a w niektórych nawet 2 razy :D
No to co Pyrrus, najciekawsze bitwy na koniec? :cool: