Już go mam, trochę drętwy chłopok :)
Wersja do druku
Już go mam, trochę drętwy chłopok :)
Arsenalem to sobie możesz. Gdzie w tym wyzwanie :D? Zagraj sobie kimś słabszym, mi się tak zawsze lepiej gra :).
Uczę się dopiero podstaw gry, bo mocno przesadzili...lekko trącony zawodnik się przewraca, jak ja chce odebrac piłkę, to faul... :|
Po co mam się frustrować grając w 7 lidze estońskiej ? jeszcze przyjdzie na to czas ;) musze kupic pada od X360
Po co? Pad z konfiguracją PlayStation równie dobrze się sprawuje.
A do Lecha to Neymara dałoby się kupić, gdyby akurat był na liście transferowej :).
Do tej fify trzeba się przyzwyczaić, nigdy jeszcze się tak nie wciągnąłem w tą serię. Nic tylko grać :D I opanowałem niemal do perfekcji ruletkę w trybie online, przydaje się, gdy zostaje jeden obrońca do okiwania. ;)
A właśnie, jak strzelić tą cholerną bramkę z wolnego, miałem ich już mnóstwo, ale jedynie raz udało mi się zmusić bramkarza do wybicia na rożny... Tak to ponad bramką, bądź w sam środek...
Polecam tez kolege Neymara z Santosu - zwie się on Keirrison.
Póki co to zorientowałem się, że strzelam z 80% bramek w sytuacjach sam na sam. Pozostałe - po dośrodkowaniach lub przy zamieszaniu w polu karnym.
Ale 2 miejsce w tabeli jest :).
Ja to mam 99% na sam na sam :P jak mam okazję na wrzutkę to prawie zawsze schodzę do środka. :P
Odkryłem, że są też inne rodzaje treningów oprócz 1vs1 :D Świetny jest trick "piruet", wiem, że potrafi wykonać go Messi, CR i Ribery, świetny do wykorzystania, kiedy biegnie się wzdłuż linii bocznej.
A nie chodzi przypadkiem o ruletkę?
Oba zwody są dość podobne, bo też polegają na obracaniu się z piłką, ale robiąc ruletkę nie zmieniasz kierunku ruchu, natomiast piruetem obracasz się z piłką o 90 stopni, więc możesz wbić się w pole karne nagle zbiegając do środka. Sprawdź sobie:
Moja fifa 11 i pójdź do tego miejsca gdzie masz podane jak robić różne tricki i w pięciogwiazdkowych to masz. ;)