już jestem i mogę wykonywać tury
Wersja do druku
już jestem i mogę wykonywać tury
już wróciłem więc będę sam robił tury
Witam, witam. ;)
Może większość, starszych graczy mnie pamięta, Ci nowi raczej mnie nie znają. ;) Chciałbym powiadomić, że pod koniec sierpnia/początek września z chęcią bym wrócił i na nowo skosztował na nowo grę w KO. Już teraz mógłbym zacząć grać, ale to trochę bezsensu, ponieważ 16 - 17 sierpnia wyjeżdżam na dwa tygodnie. Zdążył bym pewnie zrobić jedną turę. ;)
W takim razie do zobaczenia. ;) Jeżeli będzie miał ktoś jakieś zastępstwa na koniec sierpnia/początek września, to proszę pisać. :)
Oczywiście: Podstawka, Kingdomsy oraz wszelkie mody, które mogę ściągnąć.
No no, Jesper. Wydawało się, że już na zawsze porzucisz KO, a tu niespodzianka. :)
Witam wszystkich po dłuższej przerwie, jestem już gotów wykonywać tury i pełnić obowiązek MG 8-)
Dziś wyjeżdżam, wracam w przyszły wtorek (30.08), raczej rano.
wko28 zrobi za mnie Joopiter (turę lub dwie), wko31 - pop.
W wko29 i wko30 tura nie powinna dojść, ale jbc.: wko29 dowolny z sojuszników, wko30 najlepiej Knecht, ew. Matisek/Lobo/mefisto. Do mg po hasła piszcie.
Gdyby tura doszła 29.08 to już sam zrobię.
WK29 - HRE, jedna z najsilniejzych nacji w grze, zarówno pod względem terytorialnym jak i militarnym. W trakcie wojny. Kilku sojuszników. Jankiera od dobrych kilku tyg nie ma kompa, a skoro nie mamy tak MG to ciągle trzeba czekać. Chętni odezwać się w temacie MG w w.w. ko.
Wolne Maury w mk18 (podstawka). Stan dobry, sporo prowincji, pelny skarbiec, silni sojusznicy. Wojna z Bizem i Egiptem. Panstwo troszke zaniedbane, prowadzone bez pomyslu, ale ze sporym potencjalem. Po haslo do mnie.
Nie będzie mnie najbliższe 2 tygodnie, powinenem być już 15 września.
W wk29 proszę o robienie za mnie tur Amroda.
W wk27 proszę o to samo Avasila
W wk31 prosze o robienie za mnie tur Mefista
W BC16 proszę o zastępowanie mnie Popa
Wszystkim wyzej wymienionym z góry dziękuje i przepraszam za kłopot.
Krzyżacy XL - Dania, Mongolia i Krzyżacy, choć te dwa ostatnie państwa na krawędzi upadku. W KO jest wojna między tymi trzema i Niemcami kontra Litwą i Nowogrodem. Oba stronnictwa mają po pół mapy, więc szanse są wyrównane, choć jako Litwin nie wróżę zwycięstwa. ;)