Hetman - Jeden z bardziej doświadczonych piwożłopów na forum 8-) niedawno kambek, żałuje że kupił IG :lol: O ile pamiętam, to wygląda jak swojski Polak z bródką i piwkiem w ręce :) Jeden z najbardziej lubianych przeze mnie userów ;p
Wersja do druku
Hetman - Jeden z bardziej doświadczonych piwożłopów na forum 8-) niedawno kambek, żałuje że kupił IG :lol: O ile pamiętam, to wygląda jak swojski Polak z bródką i piwkiem w ręce :) Jeden z najbardziej lubianych przeze mnie userów ;p
Dragonit - młody, lecz bardzo dojrzały i kulturalny użytkownik forum. Fan wszelkiej maści gier komputerowych i fetyszysta smoków. Człowiek, który walczy o to w co wierzy, nie zważając na krytykę - typowy nonkonformista. Często nadpobudliwy i łatwy do sprowokowania.
Rapsod - calkiem doswiadczony gracz KO. Mowi co mysli i za to go szanuje. Potrafi dyskutowac dosc ostro bo ostro ale potrafi co jest duzym plusem bo niewielu jest do tego zdolnych ;) aktywny na forum, z Postow mozna wywnioskowac ze to dojrzaly gosc i jakos przypadl mi do gustu :P Nie prowadzi wazeliniarskiej taktyki w Kampaniach Online a wrecz przeciwnie. Leje sie az milo(w tym z moim kumplem z rl w WKO 26)
Świętowit
Sądząc po zainteresowaniach, gośc nadzwyczaj wyluzowany :)
Interesuje się muzyką i pogrywa w Kampanie Online
Lubiący Mongolską Trawkę i OOBE :D
Ogólnie to spoko gośc ;)
Haller lider w spamowaniu, czyli nasz forumowy misio :lol:
Pampalinex
W środowisku ko znany pod ksywą ,,Pampalinexus ze Smryny", znany także z powodu swoich nieszablonowych zagrań. Forumowiczom może się kojarzyć dobrze ze zdjęcia z jego uśmiechniętą facjatą, podczas czynności znanej ogólnie jako: palenie szlugów :P
Osobiście uważam, że facet ów, nie wykazuje ani wielkiej przewrotności ani też wywrotowości 8-)
Maharbal - wporzo zią, od niedawna pasjonat RTW online, dobry i sumienny moderator serwisu, ponadto bardzo aktywny użytkownik, choć najwięcej postów płodzi w działach związanych z kampaniami online ;)
Niesamowity koneser azjatek , sumienny moderator, tłucze niemilosiernie w Rome Total War (średnio mu to wychodzi ale grać kazdy moze) . Lubi pasztet z zająca. Mozna z nim normalnie pogadac, znawca historii, lansuje sie pozyczanymi butami :lol:
Rafi, hmmm gra w KO i w Romka na necie gdzie rozbija mnie jedząc kanapkę :D
Nigdy nie słyszałem by pił piwo!!!! a t rzuca na niego cień podejrzenia...
w tematach o kobietach wrzuca zdjęcia Azjatek i razem z Witią ślinią się do nich potem - co jeden klan to jeden klan, Jarl też lubisz Azjatki?
Gwoli ścisłości, to ci Panowie nie lubią Azjatek, tylko Koreanki.