Mam pytanie: Jak się dobrać do plików za statystykami (tak w podstawce jak i w kingdoms) ?
edit
problem nieaktualny
Wersja do druku
Mam pytanie: Jak się dobrać do plików za statystykami (tak w podstawce jak i w kingdoms) ?
edit
problem nieaktualny
U mnie tego pliku nie ma.
Wiec edytowałem pilk descr_win_conditions
mongols
hold_regions Kiev Smolensk Cracow L_vov Poznan
take_regions 45
short_campaign hold_regions Kiev L_vov
take_regions 35
potem dodanie cech generałom plik descr_strat wszystko gra ale występuje brak dzwięku dla generałów, wojska i agentów czytałem sporo na total war center i nie mogłem znaleźć jak to zrobić
Tu są poradniki do Rome, ale powinny działać w Medku:Cytat:
Zamieszczone przez Sealtiel
1. Zrób sobie mod folder
viewtopic.php?f=249&t=5765
2. Dodaj wyspę:
viewtopic.php?f=248&t=5839
Po prostu modyfikujesz pliki w folderze "base", dorysowując wyspę.
3. Dodaj region na wyspie:
viewtopic.php?f=249&t=1097
Co do poruszania się po wyspie, to będziesz mógł chodzić tam gdzie nie będzie lasu czy gór (oczywiste), a jeśli chcesz zrobić przejście między kontynentem a wyspą to patrz tutaj:
viewtopic.php?f=248&t=5824
Witam !
Czy mógłby mi ktoś pomóc w zamianie muzyki w modzie SS 6.2 + RC/RR 1.3 w kampanii Polskiej,bo już nudna jest ta muzyka :? .Ciekawa jest muzyczka z kampanii Jerozolimskiej i Krzyżackiej,więc na nie bym chciał wymienić muzykę.Oczywiście chodzi mi o muzykę w czasie działania na mapie świata ;).Z góry dzięki za wskazówki.
W BC nie zapamiętuje komputer moich ustawień (w stylu włączone napisy) czy ta się jakoś ustawić żeby zapamiętywał?
Istnieje działający plugin dds do gimpa?
Dobra moja poprzednia prośba jest już nieważna,jakoś sobie poradziłem ;).Ale jest nowy problem,otóż muzyka oczywiście działa(ta nowa) tyle że zabrakło dzwięków w menu(gra sobie tylko główny motyw) podczas gry w kampanii nie ma dzwięków wyboru jednostek ani ich odzywek,jest tylko dzwięk przemieszczenia,a własnej bitwy wgl nie mogę włączyć.Z góry dzięki za pomoc :)
Jest jakiś skrypt służacy do otwierania plików mesh w 3ds max?
Jak wyłączyć pojawianie się oznacznika heroicznych bitew na mapie?