Z moda data/world/maps/campaign/custom i są trzy katalogi usuń z kampanii w jaką grasz. Wczytaj grę, rusz agenta, zapisz, zmień nazwę zapisu. Kombinuj.
To raczej bug jakiś, ale można je obejść zazwyczaj. Albo wczytaj jakiś zapis przed tą turą.
Wersja do druku
Z moda data/world/maps/campaign/custom i są trzy katalogi usuń z kampanii w jaką grasz. Wczytaj grę, rusz agenta, zapisz, zmień nazwę zapisu. Kombinuj.
To raczej bug jakiś, ale można je obejść zazwyczaj. Albo wczytaj jakiś zapis przed tą turą.
Nie pomogło , zapis wczytałem 10 tur przed i jak znow do 68 tury doczlapalem sie to dzialo sie ciagle to samo.... jakby gra sie przegrzewała, o ile to możliwe.. raczej nie moj laptop bo rome 2 smiga na maxymalnych obrotach.
Zaczalem nowa kampanie tym razem grecja i puki co jest dobrze (20 tura).
Chyba bede musial poczekac na tego patcha 1.1 co go robia.
Może ten błąd jest tylko na tej kampanii. Spróbuj ew. innych kampanii.
Mnie się udało grekami do 140 tury, przerwałem bo mi się normalnie znudził :).Więc to raczej nie wina moda.
HAHA udało sie xD po doslownie 26 restarcie gry przebilem sie na 69 ture :D , a i jedno jeszcze pytanko czy wam tez sie czasami pojawiaja 2 godla bandytow podczas przewijania sie tury ????
Tak pojawiają się, ale to chyba chodzi o to ,że bandyci europejscy i bandyci azjatyccy\afrykańscy .
no to troche bez sensu , bo powinny sie pojawiac od razu a mi sie pojawily jak gralem rzymem gdzies od 40 tury , w przypadku gry grecja byla to 11 runda
Witam mam pytanie czy u was też koniec tury trwa 3-4 minuty? Dla mnie jest to troszkę śmieszne wiem, że świat jest duży ale w takim Third Age'u 1 minuta to była max. Może ktoś wie jak to trochę poprawić bo to zabiera przyjemność z gry.
A co do wyboru frakcji wybrałem macedonie to dobra frakcja? A jeśli nie która jest bardzo dobra bo próbowałem hunami ale ich położenie i odległość między miastami jak i dystans mnie odrzucił
Witaj, może ten patch pomoże http://forum.totalwar.org.pl/showthr...r-i-programów
Nie zaszkodzi też trzymanie porządku na kompie, użyj programów np. z tego tematu albo podobnych: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...-i-innych-gier