Dobra Domen nie wtrącaj się w nie swoje sprawy sam zadbam o własne interesy... Jutro albo w sobotę poszukam save z poprzedniej tury i sprawdzę jak to było z tą piechotą, ale jeśli ona się pojawiła sama z siebie to widocznie zwyczajnie zapomniałem ją wykasować. Gdybym dostał propozycję przekazania miasta w swojej turze to bym pewnie pamiętał, ale to w turze Maura doszło do wymiany, albo Maur zaatakował oblegającą armię oddając miasto (nie jestem pewien - bo tak jak mówi Mefisto, oblegałem Murcję, ale później podpisaliśmy traktat pokojowy i chyba razem z propozycją zawieszenia broni wysłałem ofertę wymiany). Jeśli dobrze pamiętam to ja mówiłem Maurowi, żeby poczekał z tą wymianą bym mógł sobie zdobyć normalnie. Ale on chyba nie poczekał i może to mnie wprowadziło w błąd co do oddziałów w środku. Jeśli się okaże, że Mefisto ma rację, to wykasuję cztery oddziały w następnej turze albo jeśli zdążę to jeszcze wstawię nowy save (w każdym razie nie chcę opóźniać kolejki).
Nawet jeśli te pięć oddziałów jest z wymiany to i tak jeden oddział mogę zachować zgodnie z regulaminem.