Nie wiedziałeś, że gwiazdy nie płacą :?:Cytat:
Zamieszczone przez Zachar
http://www.youtube.com/watch?v=IfPHAENYrbI
Wersja do druku
Nie wiedziałeś, że gwiazdy nie płacą :?:Cytat:
Zamieszczone przez Zachar
http://www.youtube.com/watch?v=IfPHAENYrbI
Cala ta kasa mi sie nalezalo, musze ja oddac ok, ale jakos na normalnych warunkach...
Ale wasza sprawa, juz ud.piliscie turcje swoimi ruchami mg, teraz udupcie gruzje i grajcie sobie na 30-prowincjowe Biz i Egipt, miłej zabawy.
Komnata w pałacu prezydenckim też.Cytat:
Cala ta kasa mi sie nalezala,
nie dostalem kasy za zadanie, a gruzja jedzie na minusie, tlumaczylem juz, wiec odpusc sobie.
Jakoś wszyscy ta Gruzja grali i nie potrzebowali kasy....
pokaz mi ko w ktorej gruzja nie padla przed 20 tura...
Mnil kuffa no sorry jaka kasa ci sie nalezala??? Nie jestes pierwszym i nie ostatnim kto wybral/wybierze Gruzje i każdy musi się z tym liczyc!!! a skoro nie nie chciales uszczuplic wojska bo tak trzeba rozpoczac gre Gruzja to twoj problem... nie chce sie rozwijac za głęboko bo powiedziałbym jeszcze kilka rzeczy których pewnie nie chce i których ty nie chcesz usłyszeć ale kurwa przestań się głupio tłumaczyć!!! bo gdyby to był ktoś inny to wyleciałby ze społeczności totalwar.org.pl i miałby uja do gadania... masz tylko szczęście że postawiło się za tobą kilka osób... A najlepsze jest to że mogło to się zdażyć raz... ale kolejna ko i to samo???!!! dla mnie to było zwykłe oszustwo i gdybyśmy się nie znali to byłbym za tym co właśnie tutaj wcześniej napisałem.
No żeś wpadł! Sam gram Gruzją w mko23 i jakoś mamy turę 23 a ja w Egipcie siedzę. No popatrz :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
W WKO 33 Gruzja na pewno nie padnie przed 20 turą, bo już jest tura 19 a Gruzja jest jedną z silniejszych frakcji.
W MKO 25 jest tura 29, a Gruzja też jeszcze nie padła (mimo, że walczy z Kijowem, Bizancjum i Egiptem).
W WKO 32 jest tura 22, a Gruzja istnieje, ma się dobrze i podbija kolejne ziemie.
W MKO 23 - tutaj Adi już opisał sytuację, Gruzja wygrywa wojnę z Egiptem.