A ja mam inne pytanie - wie ktoś może jak wywalić z autostartu Windows 7 program steam bez pomocy Reg Cleanner czy innych dodatkowych programów?
Wersja do druku
A ja mam inne pytanie - wie ktoś może jak wywalić z autostartu Windows 7 program steam bez pomocy Reg Cleanner czy innych dodatkowych programów?
Już poradziłem sobie z tą transakcją.
http://img269.imageshack.us/img269/489/bugzp.jpg
Mam ten sam problem (Screena pożyczyłem od kolegi, który pisał o tym na 4 stronie) lecz ja mam GF GTS 250, też zainstalować starsze stery?
nie koniecznie...znalazłem najnowsze stery od nvidii i mi pomogło (GF 9600GT)
Zainstalowałem najnowsze stery do karty graficznej, mój sprzęt jest dość nowy i spokojnie spełnia wymagania gry, próbowałem różnych ustawień grafiki od najlepszych do najgorszych i niestety ciągle mam problem z szybkością gry. Chodzi przede wszystkim o czas jaki zabiera AI wykonanie ruchów oraz przenoszenie się do bitwy ( potrafi to być nawet 5 minut). Dodam, że mam wyłączone pokazywanie ruchów komputera i wcisnąłem spację. Szczególnie na późniejszym etapie kampanii ten czas się wydłuża.
Czy mogę jeszcze coś zrobić?
Czy u was też tak długo to trwa i taka już jest 'specyfika' Empire i trzeba się z tym pogodzić?
ps. Jeszcze dodatkowo czasem w trakcie bitwy wyskakuje mi takie coś i muszę restartować komputer. Wie ktoś o co chodzi?
http://i610.photobucket.com/albums/t...beztytuu-2.jpg
czy mi się wydaje czy to jest system ...<2000/millenium?
Generalnie sterowniki (szczególnie te najnowsze) z reguły są produkowane wyłącznie na XP i wzwyż, także na Twoim miejscu zastanowiłbym się na kupnem nowego systemu operacyjnego (najlepiej Win7)
być może sterowniki były uszkodzone i spróbowałbym pobrać je skądinąd i zainstalować je jeszcze raz
skoro gra z biegiem czasu coraz gorzej "chodzi" to zrobiłbym przegląd kompa, skupiłbym się bardziej na chłodzeniu i czy nie nałykało się ono kurzu, jeśli tak to wyczyść ;)
System mam XP. A co do chłodzenia i kurzu to na inncyh grach dużo bardziej wymagających jeśli chodzi o grafikę nie mam żadnych problemów.
nie wiem jak jest z ATI, ale pewnie analogicznie. Bo w Nvidii jak ściągniesz i zainstalujesz sterowniki nie oznaczone certyfikatem może być pewien kłopotów z grafą itp także sprawdziłbym czy nie są to bety i jak już wspominałem wcześniej zassałbym j e ponownie i zainstalował
Ale sterowniki są oryginalne ze strony producenta. nie jest to żadna beta. Jak odpaliłem na nowo grę w tej samej bitwie to już nie wyskoczył ten błąd i grałem dalej. Zdaje się, że ten błąd wyskakuje dość losowo albo, choć moge się mylić, w momencie gdy w trakcie gry mój antywir wywala info na pulpit o aktualizacji.