Skąd oni wytrzasnęli Dijkstrę, skoro on musiał uciekać do Zerrikanii(?) w sadze?
Wersja do druku
Skąd oni wytrzasnęli Dijkstrę, skoro on musiał uciekać do Zerrikanii(?) w sadze?
Może w związku z wojną z Nilfgaardem pozwolili mu wrócić na stanowisko.
To wygląda jak jakiś klasztor, może jakiś zameczek zakonu Białej/Płonącej Róży. Wątpię żeby to było na bagnach z I, w końcu poznaliśmy je dość dobrze. No i zabudowa wieży maga to był chyba zupełnie inny styl.Cytat:
A ten kawałek z trailera przypomina mi wieżę maga z bagien w jedynce.
Wzięli Geralta i Yen to i jego znaleźli. Mam nadzieję że twórcy jakoś w miarę sensownie uzasadnią jego obecność i póki co tylko to mnie interesuje ;). W sumie ucieczka do Zerrikanii to bardzo niebezpieczna podróż i nie pasuje mi żeby taki Djikstra przemierzał jakieś góry, stepy itd. aby znaleźć się w jakiejś dżungli; sądzę więc że mógł zawrócić dość ochoczo gdy tylko nadarzyła się okazja. Być może cała ta trójka co to żarła szczury według gry chwilę po tym posiłku została przez kogoś przechwycona. Swoją drogą inaczej sobie wyobrażałem tą postać, twórcy chyba uznali że zaadaptują opis z książki w wersji skrajnej.Cytat:
Sądzę że dobrze że poznaliśmy Emyhra w sali tronowej Foltesta, sama idea kolejnej wojny z Nilfgardem niezbyt mi się podoba. Dobrze więc że przynajmniej Czarni uderzyli mocno dość szybko (jak mniemam) przełamując barierę której nie przełamali w wojnach poprzednich.
https://www.youtube.com/watch?v=qY53MPTYMiA
I kolejny krótki gameplay.
Swoją drogą Dijkstra wspomina o mieście Velen ( Gors Velen ), więc można przypuszczać, że będzie to kolejne miasto w grze ( a obok niego Thanedd i wieża mewy ).
Weeee :champagne:
Wygląda nieźle, ale po angielsku, jak dla mnie, klimat sporo traci. Ciekaw jestem wymagań ostatecznych ;) BTW czy mi się wydaje czy na nowym klocku troszkę ten wiedźmin ,,rwie"?:cool:
Muzyka miażdży...
Pampa, miejmy nadzieję, że tylko podczas nagrywania.
Tak, muzyka jak zwykle zjada... :D
Masakra... Niech no spróbują przesunąć premiere... :D. Istny majstersztyk ;).
Z tego co wyczytałem to na nextgenach grafika w wieśku będzie na poziomie ustawień średnich, tak więc panowie polecam zaopatrzyć się co najmniej GTX 780ti SLI... no chyba że zrobią jakąś magię z optymalizacją ;)