Statystycznie rzecz biorąc, to pierwsze miejsce mają separatyści, a drugie lewacy. Muslimy zajmują trzecie miejsce w tej kategorii.Cytat:
Zamieszczone przez CBA
Wersja do druku
Statystycznie rzecz biorąc, to pierwsze miejsce mają separatyści, a drugie lewacy. Muslimy zajmują trzecie miejsce w tej kategorii.Cytat:
Zamieszczone przez CBA
Jak możesz być katolikiem z przymusu, a ateistą z wyboru? Rodzice Ci karzą? Czyli jesteś ateistą, a udajesz katolika ;)Cytat:
Zamieszczone przez zajac
To, że ktoś chce wykopać muzułamnów, to znaczy, że jest katolikiem? Według Ciebie jeżeli ktoś jest rasistą to jest automatycznie katolikiem?Cytat:
Zamieszczone przez Witia
Co do islamu to wystarczy popatrzeć na historie.
Co do tego Norwega to nie wiedziałem, że był katolikiem, chyba, że:
Ps: Glaca, jesteś Polakiem?Bo to, że rasistą, to już zauważyłem, chyba, że rasizm nie dotyczy Polaków. W każdym razie jeżeli uważasz, że Polakowi w geny automatycznie wchodzą te wszystkie cechy o których jesteś łaskaw wspomnieć, to automatycznie piszesz o sobie.Cytat:
jeżeli ktoś jest rasistą to jest automatycznie katolikiem
Choć ja osobiście mam aktualnie "trochę" daleko do pobożnego katolika, to nigdy nie zauważyłem, żeby w XXI wieku kościół promował rasizm, może Rydzyk, ale nie jestem na tyle pojebany, żeby szukać jego głupkowatych wypowiedzi i czerpać radość z tego, "że Ci katolicy są nienormalni." Przynajmniej nie zauważyłem w Polsce.
Ps: W tych tematach w agorze niektórzy wypisują dużo nielogicznych rzeczy :)
Rusz glowa "geniuszu" :lol: i powiedz kto decyduje za nas kiedy jestesmy niemowlakami do ktorej sekty religijnej zostaniemy przypieci :lol: ;) Dopiero z wiekiem przychodzi samoswiadomosc dzieki ktorej mozesz dokonac wlasnego i nieprzymuszonego wyboru odnosnie swego swiatopogladu ;)Cytat:
Zamieszczone przez Piter
Islam-religia pokoju moim zdaniem. Katolikiem musze byc (chociaz nie wierze..) Jakbym mial wybierac to wybralbym Islam, bo to co sie dzieje w szkole... po kiego oceniac modlitwy lub znajomosc Pisma Swietego? Jesli to religia to o kazdej religii trzeba sie uczyc. Po 6 latach to sie staje nudne ciagle gadanie o Bogu itp Cieszy mnie to ze w krajach, które wyznaja Islam jest kara smierci. Zaoszczedza na wiezieniu lub odcinanie reki za kradziez ;) (osobiscie bym odciął obie rece ;D). Wybaczyli byscie kolesiowi co wam 500zl ukradl? (na przyklad)
Wypowiedź powyżej to prowokacja (daj Boże), nie odpowiadać.
Dlaczego prowokacja?
Koles nie wierzy ale chce byc muzulmaninem :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Lukasz1
Napisalem ze gdybym musial wybierac ;P Wole byc muzulmaninem niz katolikiem..
Potrafią, potrafią - jeśli tylko chcą. Ot choćby tacy polscy Tatarzy.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Wydaje mi się że separatyzm to cel polityczny. A islamizm czy lewicowość to napędzająca ideologia. Zatem to inny punkt widzenia.Cytat:
Statystycznie rzecz biorąc, to pierwsze miejsce mają separatyści, a drugie lewacy. Muslimy zajmują trzecie miejsce w tej kategorii.
Stosując podobną dziecinną argumentację powiem, że widziałem wiele chrztów ale nigdy sytuacji w której niemowlę się opierało. Trudno więc mówić o przymusie. A poważniej to chrzest jest po prostu jedną z rzeczy o jakich decydują za małoletnie dziecko jego rodzice. Czy chcesz, czy nie, element wyboru jest. Przy czym tak sie składa, że w islamie wyboru nie masz nigdy. Muslimem jesteś przez urodzenie a rozmyślić się nie można.Cytat:
powiedz kto decyduje za nas kiedy jestesmy niemowlakami do ktorej sekty religijnej zostaniemy przypieci