Plymouth?
Wersja do druku
Plymouth?
Poznań ?
Kakashi ! :lol:
fikcyjna postać występująca w mandze i anime Naruto autorstwa Masashi Kishimoto. Autor planował przedstawić postać Kakashiego tytułowemu Naruto Uzumaki na początku fabuły, ale opóźnił to spotkanie, by członkowie drużyny Naruto mogli się bardziej rozwinąć[8].
W fabule Kakashi jest liderem i nauczycielem siódmej drużyny składającej się z głównych postaci serii: Sasuke Uchiha, Sakura Haruno i Naruto Uzumaki. Początkowo jest przedstawiana jako zdystansowana i apatyczna postać, ale wraz z rozwojem akcji jego lojalność wobec przyjaciół i studentów ujawnia się z większą siłą. Przeszłość tego bohatera jest szeroko odkrywana w czasie trwania serii, prowadząc w rezultacie do stworzenia krótkiej biografii poświęconej jego przeszłości. Kakashi pojawia się w kilku częściach cyklu Naruto: w trzech filmach, wszystkich wideo i kilku grach.
W wielu publikacjach poświęconych mandze i anime chwalono lub krytykowano tę postać. Pomimo tego, że zauważono pewne podobieństwa do postaci z gatunku shōnen, dwoistość natury Kakashiego, jego apatia i powaga zostały pozytywnie odebrane[9][10]. Popularność postaci została zauważona przez krytyków. T.H.E.M. Anime Reviews skomentowało, że seria mogłaby zostać po prostu przemianowana na "Kakashi"[10]. Bohater zdobył dużą popularność wśród czytelników Naruto plasując się na wysokich miejscach w kilku rankingach popularności
Nie jesteś tru.
A ja mam don Pedro. :lol:
Avatar krzyżaka ku czci śp. Hetmana. :cry:
A masz prawa autorskie do wykorzystywania mojego zdjęcia w avatarze? :D
Zdjęcie by me więc mogę 8-)
No właśnie :!: Przecież to jest(cytując wypowiedź KLA) ,,jego własność umysłowa" :DCytat:
Zamieszczone przez Bronti
:lol: :lol: Zgadnijcie kto jest na moim(aktualnie) avatarku ;) :?:
Chupacabra ? ; D